Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko fol dosao i kod Komsica a ocima ga vidjeti ne mogu.
Murphy mandatar apartheid vlade, Escobar predsjednik apartheida!
Jest pokvaren onaj Schmidt Neda nam da Hrvatima biramo predstavnike a mi se bas navikli..Sram ga bilo.
Drage Bosnje birali ste ovog pijanog tokmaka koji samo kurcu svira davorike dajke...bolje da ste Bakira metli neg ovog uhljeba koji samo mlati prznu slamu
Trebao je Sejdo povesti i onog Begića da mu se unese u facu, izvadi sliku djece iz novčanika i postavi teška pitanja ... da ga zbune, da pomisli Murphy kako je završio u dr.Nedo Zec, rehab.
Došo zlotvor da vrbuje Komšića
U tekstu , ništa konkretno objašnjenoo..Pa, jel ima logike uspostavljat vlast prije odluke Ustavnog Suda , ili nema? Ovo sve izleda ko jlz...
Komsic je upravu sa apelacijom. Napokon su i njemu dali priliku da nesto kaze.
Volim koliko je u stvari Sejdo nebitan
Mujo luduje pred amerima...ovi ga gledaju u čudu.....ja... ba...tobejarabi
Banda maže oči BH patriotima. Lafo nas podržavaju a koriste svaku priliku da nam nanesu štetu. Od embarga na odbranu, preko ‘zaštićene Srebrenice, pa Schmidtovog aparthejda. Bakinačkom ‘crnolistašu’ će pokloniti državnu imovinu ali su ga fol ‘kaznili ‘ zabranom negiranja genocida. Znači neko ti psuje familiju a ti ga nagradiš da prestane umjesto da ga kazniš da prestane. Fuj!
golemo se nešto zahuktava narode.
Vidjećemo je li i zlatnom ljiljanu Edie Murphy udpio zavrnuti ruku
Demokratsko zavrtanje ruku.Tajpi ga Zeljko,-Ko je stariji Vasingntonski ili Dejtonski?
Doso gazda da zavrsi vlast.
Marfijev zakon mu ne dozvoljava da ide s SDA
Komšo, ne povlači zahtjev Ustavnom sudu za preispitivanje Schmidtovod aparthejdskog zakona na dijelu BiH teritorije! Onaj ko uvodi etničke kočnice tamo gdje su BH patrioti u većini je jako diskutabilan partner države BiH.