Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti Srbima rad u Federaciji, neka rade u RS-u pa da vidimo hoce li biti potrebe za ratom, od Dodika pa do ovih prodavacica u SCC-u.
opet vi trpate sve Srbe sa Dodikom a opozicija se ogradila...
@Feferon, ne uzimaju pare nako sa stola već RADE, i često za manju platu
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Djeneral Komšić se natresao rakije, obukao uniformu pa krenuo s flašom u ruci u juriš na Banja Luku
Zna se ko je jucer u NSRS glasao za Zakljucke, koje je predlozio Dodik. Neka se protiv svih tih poslanika odmah Tuzilastvu BiH podnesu krivicne prijave, pa neka se na taj taj nacin pokrene krivicni postupak za razbijanje ustavnog poretka BiH. Tuzilastvo BiH, na cijem celu je sada srbin iz Sepublike srpske, nece nikada samo pokrenuti krivicni postupak u ovoj pravnoj stvari.
To je pravi put, zateži zategnuto!!! Samo napred Sejdo, ovaj put će i Hrvati glasovat za tebe samo da se razhebe ova nakaradna BiH! Preglasavanje je način, kako reće Mandalorian!!!
Ugovor koji je u narodu poznat kao Dayton je prekršen sa strane jedne partije. Ugovor više ne postoji!
Zar nisu srbija i hrvatska garant dejtonskog sporazuma ?
Kako beše, kadija te tuži, kadija ti sudi. Jel moguće da imate nazovi predsednika koji konstantno vredja Srpski narod, kako po pitanju Kosova i Metohije, a i pp drugim stvarima a ne očekuje reakciju. Kako zamišlja da stalno osporava prava i pokušava da Republiku Srpsku pretvore u praznu priču? Pa zar se vi niste odvojili u nelegalnom referendumu. Pa tako će i vama da se desi jer za ljubav je potrebno dvoje a vi za to niste spremni.
Placi mala placi ....
Evo sa’će. Samo da kahvu popiju.
Dok se čeka Tužilaštvo BiH, ti jarane na Vlašiću. Ali znamo šta se može pogoditi sa Vlašića :D
sad vam na naplatu dolaze stranacki postavljani ljudi u tuzilastvo...niko nece na svog...tuzilastvo je stranacko i tu nema reakcije..
Hajd da vidimo i to..8 svjetsko čudo
TI,TI,TI si proizvod SDA bandita koji su dosli na ideju da te potkupe da upropastis SDP,da budes kukavicije jaje koje SDA inaivni biraci biraju kao HRVATSKOG clana a toboze gradjanske BiH,TI TI si zajedno sa SDA upropastio odnose HRVATA i BOSNJAKA-drzava nestaje topi se zbog vasih ideja
Prva reakcija bi trebala biti da tebe procesuiraju, jer si rušiteljski faktor već 20 godina
Sve ovi ugursuzi pljuju Bakira i Komšića a brane dodika kao oni to u dogovoru to su predizborne, a rudonja raspakova Dejton i poče rat.
Ovaj čovjek je doveo ovu državu u stanje raspada. Potpuno je narušio odnose između Bošnjaka i Hrvata. Homogeniziro je sve Hrvate oko HDZ-a a Bošnjake je stjerao na 23% teritorije da se nešta pitaju. Srbi su to jedva dočekali i koriste situaciju. Bošnjaci imaju najgore političare, nšta ne shvataju šta se događa.
Komšić će pozvati Hrvate na obranu BiH.