Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavi li se ovaj čovjek s nečim drugim osim prosipanjem mržnje prema svemu hrvatskom? Kad se sjetim da je, nakon provog izbora u predsjedništvo, bio priman u Zagreb kao predstavnik bh Hrvata, gost na Sinjskoj alki itd a danas se ne smije ni pojaviti u općinama gdje su Hrvati većina a kamoli prismrditi Republici Hrvatskoj.
Gdje ti vidiš mržnju. Sem u svojoj glavi...
Kako je malo dovoljno naivnim Bosnjanima da budu srecni. Dovoljna je izjava nekog anonimusa iz ministarstva Njemačke koji ima veci utjecaj jedino od kafe kuharice, pritom i ta izjava je prilicno nejasna i nedefinisana, ali kada to interpretira pijani Sejdo poslije dvije brlje kao veliku pobjedu, slavlje na ulicima 23% rezervata moze da otpočne. Eh da mi je njihov mozak na dva dana, da odmorim malo.
Sejdo, imal' šta novo u Semizovcu?Pitam za prijatelja
Sejdo, imal' šta novo u Semizovcu?Pitam za prijatelja
"Legitimno predstavljenje" po HDZu znači: Gdje su Hrvati manjina, tu se vlast dijeli jednako, a gdje su večina, vlast je njihova. HDZ-eovaca ima, koliko i stanovnka jedne mjesne zajednice, ali bi da imaju trećinu u predsjednišvu, polovinu u Federaciji.... A gdje su oni na vlasti, etnički su počistili sve!
Njemackoj je u interesu kaos u BiH, doci ce im vise jeftine radne snage.
Zar vam nije bolje da se bavite HR a ostavite BiH na miru. Pitanje ozbiljno. Pa eno prazna vam je HR i fina a narod vam ode. Ja da sam "BH hrvat" odma bih odselio u HR i nebi se bavijo problemima u BiH. A tako i za pravoslavce bosanske za srbiju. Pa da vise svi pocnemo zivit normalno. Ima mesta za sviju. Ko od vas hoce da svoje djete salje na liniju.
Tako je zlatni ljiljane
Meni kao hrvatu u bih odgovara Sejdo iz par razloga. A vi bosnjaci razmislite zasto.
Gledaj paščadije fašističke, to bi samo ratovalo, takva sorta. Sama Evropa ne počiva na vrijednostima kamenjara koji se proklamuje od oba HDZ-a, zna se da takva politika može samo koštati Evropu, ali džaba to i dalje samo NDH sanja.
ovaj smrad je nevidjeno zlo! Najodgovornija osoba za dizanje tenzija u BiH.
Srbija nema više ratište ni Istočne ni Zapadne Slavonija ni Hrvatska područje čitave "Krajine". Vi ćete bit jedan jedini fokus i Srbima i Hrvatima. Ne zaboravite da je rat u RH poceo 1991 i da je HV ima 100 000 vojnika Hrvata samo iz BiH cime je HVO puno oslabljen.E ti Hrvati ce se sad bavit samo s vama i njihova djeca.
Znajte i ako dođe do rata i RS odcijepi nece nitko bit tu da je sprijeci i oni iz Cazinske krajine šta polete prema Banja Luci dobit će od Hrvata nož u leđa. Vojne baze OS RH u Udbini,Slunju,Karlovcu i Petrinji. Nitko nije moga zblizit Hrvate i Srbe ko vi
Zasto bi stav Njemacke bio relevantan, supotpisnici dejtonskog sporazuma su Hrvatska i Srbija i njihov stav ce odluciti ovo pitanje, a Sejdo ce biti glavni krivac ukoliko dodje do raspada BiH.
Neboj se. Bosna (Bosna inHercegovina) je ispratila i Tursku i Austriju i Kraljevinu SHS i SFRJ pa ce i ove.
Stav Hrvata je da si ti Sejdo i da si muslimanski predstavnik.
Komšo ljiljane naš zlatni, opet za tebe glasamo!
Glasaj ali virujte kad se neki na Balkanu nađe u sendviču Hrvatske i Srbije i kad Srbi i Hrvati međusobno ne ratuju,jako crno mu se piše. Bit će opet plizzz nato heljp boznijaaaa. A RH clan Nata a Srbija s Rusijom ko prst i nokat
Samo se tješite Bošnjani,znajte da je u RH tisuće i tisuće Hrvata i njihove djece iz BiH spremni izginit za HR HB a kamoli ne za osnovna prava. Znajte da ste od najvećeg prijatelja stvorili najvećeg neprijatelja. Žena premijera rođena Maslać iz BiH,Milanović BiH. Ako se RS odcijepi RH će je prva priznati