Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel BiH okružena Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom? Od kud drugdje može plin doći do BiH? Ovaj nema pojma o osnovnim stvarima.
A cekaj ciji gas sada koristimo? Ciji u ratu na teku?
Jedno je kada imas drzavnu ili federalnu regulaciju, drugo je kada Hrvatska ima svoju firmu u Hercegovini preko koje ti prodaje plin. Imas li blage veze koliko je nasa industrija ovisna o plinu? Pokrij se cime!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Energiju predati na upravljanje Srebrnoj Malini. Onaj ljakse bi znao kako bi I šta bi. Vjerovali smo mu u Korini, vjerujmo mu I sad.
I samo da te napomenem druže saborće a ti to dobro znaz dok neki tvoji saborci koji se nisu uhljebili preko stranaka na vlasti prebiru kontajnere da se prehrane jer su to mahom sad penzioneri sa minimalnom penzijom od koje nerjetko preživljavaju dvoje staraca vi SDA i DF pristajali ste da se plate političara dignu u nebo i budu 15-20 X veće od te penzije.Istina ima i onih vaših privilegovanih penzionera koji su odnekud sa sigurnog ratovali a ne iz rovova.
Da si i ti držao do sebe i ne šupljirao a za to enormno puno najviše od svih političara uzimao nebi danas bio opozicija već bi ti ja ponovo dao glas kao i 2X dosad kao predstavniku Bosanaca koje su neprijatelji cjelovite BIH u dejtonu izbacili i dogovorili da moram biti nećiji konstutivni etnonacionalista.Međutim ti zbog pohlepe i u nedostatku političkog znanja jer nemože svak da se politikom bavi samo nešta prijetiš i ogovaraš.
Komsicu glaso sam za tebe i vise nikad. SDA pakas
To su katolicki UZP botovi ukljuceni cim se spomene Komsic. Hahahaha hajde nazad u svoje vukojebine po Hercegovini
Bolje imati južnu konekciju i pod uskrslim Tuđmanom nego ostavit situaciju da Srbija u nekom momentu može zavrnut pipu.
Mi smo zemlja koja trpi sabotaže smicalice i izdaje unutrašnjih faktora, jedini izlaz je bošnjački baby-boom, eksplozivni natalitet, i preuzimanje svih struktura iznutra
Treba ostavit da ide strogo preko Srbije.
Sve je to nama Alija nas potpisao.
Svaka ti je zlatna Željko
Svaka mu je šaka u glavu
Zeljan vazda u pravu.
Moron
Kako si dosadan , nista nisi uradio za narod samo palamudis
Inače su Mostar i Banjaluka druga država. Doduše, kako se SDFA ponaša, njima i jesu. Čim oni ne mogu stavit svoje smrdljive šape na tokove novca, njima to nije njihova država.
Ovo govori i misli najmanje 60-70%ljudi kod nas,mada na klixu nam se to drugačije prezentira!!
Tacno. ENERGETIKA je NAJVECA MOC u Svijetu. Za najvise 30 godina ,bitka za vodu .