Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću idi pitaj Bakira treba li mu sta. Možda do granapa da mu skokneš
ako nista jednu desetku u pola da mu donese :)))
šteta što ste SDA satelit
Tamo gdje je HDZ siguran Trojka nema kandidata, ali tamo gdje su interesi HDZ-a ugroženi Trojka je isturila svoje kandidate da podijele bošnjačko biračko tijelo.
Sejdo o čestitosti :-))))
Kakav smo mi narod, kojem je jedina majka-drzava Bosna i Hercegovinu, kad je najveci patriota, a koji se uz to jos borio, ne da bi dobio zlatnog ljiljana, nego da bi odbranio svoju domovinu. Najsmjesniji su botovi i ljudski andjeli koji Komsica proglasavaju alkoholicarem. Ako neces pomoci alkoholicarima, nemoj im onda ni odnemagati, jer ne znas nikada kada to moze snaci tebe ili nekog tvog bliznjeg ili blidkog tebi ili to vec jesi, ali sve to ignorises.
Sad će Komšo lupiti šakom od sto i reći da ne može to više tako. Ko i posljednjih 30 godina ničega
Jedini normalan covjek na politickoj sceni u BiH !!!
Tako je presednice
presednici su ti u Srbiji. Sandžaklijo
Najveća ubleha i priljepak sda , da toga nije tvoja strana bi davno bila ugašena kao i SBB , rezultat tvog rada je nula bodova.
Pa ti si jedan od većih kavgadžija bio a sad mudruješ nešto..
Veceg neradnika od udaraca po prstima tesko je pronaci.
Nama je Tito Gacanin otvorio oci...kaze strane ambasade dale 30 miliona maraka za stvaranje nase stranke i da Tito ima kontakt direktan sa gradonacelnikom Zenice....znaci sljedece sto mozemo ocekivati od ove vlasti su plastenici za marihuanu
Stvarno Zeljko cime te Bakir kupio haj priznaj.
Ove moje Bošnje nikad se dozvat pameti. Nama je dušmanin onaj ko voli Bosnu.
Ti si socijaldemokretiji doso glave lizajuci se sa SDA a tako smo ti vjerovali.
odvoji se od babinog sina pokušaj sam kao lider stranke jer DF kao i druge stranke imaju kadra za mnoge funkcije
probao je... a onda zabio noz u leđa trojki i otisao bakiru pod noge. a ovaj ga fino izgazao...momacki! jos uvijek ga gaza