Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to tako ko hoće da čuje.
San o Velikoj Srbiji pretocen u Srbski svet..do Svesrbskog sabora.Svih Srba.Na Srbskom nije nista drugo do rekapitulacija. Znaci podrivanje Ustavnog poretka.Ustavotvornosti.Slaviti praznik drzavnosti druge drzave je podanistvo. koje ima za cilj tihu Agresiju.
I ovakav Zeljko smeta trojci??? Jasno je ciji su igraci trojkasi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve ovo stranci podrzavaju, prvo unistenje Yuge, pa sada 30 godina da se narod sto vise razjedini...zato sve 3 strane i kriju svoje, koji su radilia sta su radili, prije toliko godina, a danasnje politike nastavljaju sa tim stvarima, da bi se pojedinci bogatili, a mi se busali u prsa zbog tudjih ideala...
A da ove zemlje okolo njih se udruže u AntiAlijansu i potpišu dogovor barni u jednog i onda idu 🚜🚜🚜🚜
Pokusa izjednacavanja. svi krivi svi isti.zna se gdje je sve poceli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
klix nikad pameti nećete doći
zanimljivo kooliko godina zive u zabludi i pripremama zato su uvijek nabrijani i zive kao nacionalisti dokazano. pa fogovero je da svi napuste odredjena mjesta u BiH pocetkom rata oa to nije normalno kakva poslusnost u provodjenju projekta.
zanimljivo kooliko godina zive u zabludi i pripremama zato su uvijek nabrijani i zive kao nacionalisti
Tako je gospodine Komsicu!
Dovoljno je samo jedno reći : 'zlatni ljiljan'.
Zlatni Ljiljan :) I sta sad treba da se desi ono Ko Batman Tananannanantananana Batmaaan samo nam fali da peikazujem ljiljan na nebu na mjeseciniozda se i Robi pojavi 🤣
Kad drugi nešto rade onda je to skroz Ok, a kad srbi rade onda to nije u redu.
Prodavač magle...
Sve sto Zeljko rece je tacno, ali nema ko da cuje. Sve se to olako shvata, a stranci podrzavaju i vagaju gdje im je bolji interes to i podrze.
@0217 Tzv Srpska Krajina i Srpski Knin nisu tvoj problem, to su Hrvati davno riješili ti imaš važnijih problema u svom dvorištu i tu ih i rješavaj!!!
Za svog mandata, masala nista uradio nije. Ublehas. Zlatni ljiljan, pa imam raje zlatnih ljiljana da mu bukvicu ocita po raznim pitanjima.
Stovani…@gouserioz2013…a sta bi bilo sa nasom drzavom da je treci clan Predsjednistva Covic ili neki njegov podanik, a ta tvoja raja zlatni ljiljani, cime se oni bave🤔i Kako su dobili zlatni ljiljan🤔Nadam se da nisu neki lezihljebovici i da zive samo od busanja u prsa Kako su oni zlatni ljiljani😱🤔
Bravo predsjednice !! Zlatni ljiljan nas lijepi.
@odimidodimi A u slučaju ne dal' Bože kako misliš te helikoptere dovesti? Zračnim putem, da sami dolete, u kamionima, preko luke Ploče?! Kako to misliš izvesti?!
Sarajevo se nije u ratu oslobodilo jer Sarajlije nemogu da budu složni. Tu neslogu Sarajlija sad nakon 30 godina od rata koriste oni koji su Sarajlije 4 godine gađali sa brda. Te okreču jedne protiv drugih.
Dokle ces vise jahati na istoj prici, popusti malo
Ljiljane šta ćeš poduzeti sem bacanja ubleha?