Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek smo sad gotovi , Sejdo nas poceo braniti ??? A SDA botovat...recept za put u propast !
Dajte mu mikrofon i chivas i stavite ga pred ziri Zvezda Granda
Uvjek su najjace poruke davali Mitar Miric i Sejdo Susjedic. Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad me zove Putin i kaze reci Sejdi necu vise nikad,sasro sam se ziv!Nemoj da pritisne Sejdo “crveno dugme” na flasi od vina.
Ruse treba izbacit iz bosne
Ma nije nam ni NATO neka pljačka, zaustavili nas 1995, kad smo bili nadomak Banja Luke. Ja bih Rusima rekao da nam daju par miliona vakcina pa ćemo možda odustati od NATO saveza 🙂
U Rusiji nastala velika panika i strah od odmazde od strane najvećeg izdajnika na ovim prostorima koji je nanio nemjerljivo štetu ovoj zemlji.Njegovo geslo glasi - dajem slogu naroda u BiH za fotelju.Zbog velikog broja glasača bez mozga u tome i uspjeva.
Sejdo pogodi Ruse jajima.
Kad se samo sjetim sizuacije u Crnog Gori kad su uhvatili one sto su spremali udar.A nakon toga desavanja u vezi izbora i Litija.Evo malo da se vratimo nazad i podsjetimo.
pa ne znam koji k cemo mi u NATO-u
sto sad komsic, dzaferovic i ostali ne potegnu svoje lobiste i da se oglase ambasade drzava clanica Nato? izgleda stvarno da nemaju nikoga, nego mogu samo lajat po portalima...Jadni mi ko nas vodi!
Mali su rusi
Dobro reče čovjek,.rusi nam jesu neprijatelji i ne misle nam dobro. Draže im je srbsko govno od bosanske pite.
Dragi Komsicu, bezveze se pravdas, to se posalje u 3 P MATTERlNE
Putin na aparatima.
Njihovo izlaganje, njihov način izlaganja, njihove poruke, možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi hoćemo u NATO savez. Još nešto, njihov način, njihove poruke možda objašnjavaju zašto i drugi nisu htjeli da ostanu u SSSR-u. Takav savez kakav hoće gospođa Rusija, više niko neće. Neće više niko, možda osim Srbije i RS-a.
Imaju tamo neki koji ne znaju ni ko su ni sta su ali eto ko biva vole ruse, mrze rublju vole eure i dolare pa ni sami ne znaju ni ko su ni sta su ni bili tamo ili ovamo i tako 500 godina i uvjek po prknu dobiju.
Haha.... SEJDO kralj...niko ga ne hebe ni 1%.....sjedo... Posvađa Bošnje sa Rusima...
Cudi me da klix ne ukine komentare da muse ,,drugovi,,ne uvrijede