Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobae momak, svaka čast.
Dobar*
Sve sto je obecano ispunjeno, nadam se da ce i ove godine biti tako da studenti dobiju svoje kampus
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kaze nema SDA koalicioni kapacitet...
ima u tuzli i ostalim selima gdje ima 250 stanovnika i 300 zuba
Čuj ove ublehe od sarajlijice @rajasaVratnika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*ebe Tuzlu sto je okruzena zaguljenim selendrama
Mene živo interesuje šta je ovaj momak uradio i zašto je dobar!!!Sve projekte koje jspominju ne prelaze ukupnu vrijednost 5 miliona KM...Nema lošijih puteva nego što su u TK, UKC usluga nikakva i prezadužen, Univerzite u Tuzli u katastrofalnom materijalnom položaju, neakreditovani studijski programi, nevažeće diplome...Kampus hoće da prave a broj studenata eksponencijalno opada, autoceste niti metra na TK....
Od 8 ministara SDA 7 hodže. Samo ovaj iz Sapne nije.
Ima li koji Tuzlook,sve ste zauzeli.M.a.m.u vam seljačku
dobar Irfan
Vlast cine sda pobjegulje i lica koja drze Tk u stanju ponora. Smajo Mandzic se nalazi u komisiji zq ustavna pitanja. Ovaj premijer je dobar sda kliki za upravljanje, sve im zavrsava a ne propituje. Sda klika takve kadrove hoce, koji ne strahuju od halala i harama.
sda prijedlozi su bili: 1. Ministarstvo unutrasnjih poslova - Hajrudin Mehanović 2. Ministarstvo privrede - Edin Duraković 3. Ministarstvo obrazovanje i nauke - Ahmed Omerović 4. Ministarstvo za rad i soc. politiku - Fadil Alić 5. Ministarstvo za boračka pitanja - Derviš Ikanović 6. Ministarstvo zdravstva - Duška Bećirović 7. Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva - Fedahija Ahmetović 8. Ministarstvo finansija - Suad Mustajbašić
Halilagić je armirani beton za sve političare na sceni. Nimalo šarenih laža, samopromocije i populizma, što obeća to i ispuni. Samo naprijed momčino, ovakvi nama trebaju!
Vlast cine sda pobjegulje i lica koja drze Tk u stanju ponora. Smajo Mandzic se nalazi u komisiji zq ustavna pitanja. Ovaj premijer je dobar sda kliki za upravljanje, sve im zavrsava a ne propituje. Sda klika takve kadrove hoce, koji ne strahuju od halala i harama.
Najgora naša stvar je ,dobar momak, , rega čovjek, a nikad ga nisam ni vidio ni čuo za njega.
Za 4 godine premijer federacije. Za primjer svim političarima u BiH.
Ovaj mutavi od premijera nije mogao pobjjediti na opštinskim izborima za gradonačelnika, a postavljen na najveću funkciju u kantonu, jadna smo mi država.
zato Nermin Nikić ubleha ne može ni preko kompenzacije proći a želi najveću funkciju u Federaciji Nastavnik fizičkog ministar. Tačno koja smo mi država.
Pa mutavko koji ga je pobijedio se kandidovao za Parlamnent i dobio nesto vise od 2000+ glasova a ovaj MUTAVKO 19500 glasova ... Nemoj da pises ako nisi upoznat sa cinjenicama druze !! Mlad , skolovan , sposoban i treba pustiti nek radi svoj posao ..
O faca pa šta je ovo, mi nismo ružan narod al ove face…
dobar momak, svaka čast, pozdrav iz sarajeva za tuzlake
Ovaj će momak zamijeniti UZPeovku Borjanu Krišto, insaallah....Najjači momak od ovih mlađih što dolaze
UZALUD TUZLANSKI KOMUNJARI GLASAJU ZA CRVENE OD 1943 PA SVE DO DANAS! SVUGDJE U SVIJETU PALI CRVENI KMERI, ALI U TUZLI - NE.