Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dok sam sebi ne zaradim necu osjetiti nikakve benefite. Mani se te seljacke demagogije i prodaji mu*a pod bubrege nekome drugom.
Ovi trojanski srbi su dali finansije Dodiku. Ovo je potpuna izdaja drzave. Da li su svjesni ljudi u FBiH da ce poceti vracati kredite RSa?
Jest mi postao antipatican Boze sacuvaj. Tapkamo u mjestu od zavrsetka rata a danas se nalazimo u nikad goroj situaciji. Uh svasta bi napisao ali banovaceme me. Pljuc.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sjetiti što je za života govorio Muhamed Filipović: Bošnjaci su izgubili intelektualnu elitu. Kada pogledaš ovog košarkaša u odjelu, sve bude jasno...
Mrš po svim benefitima
E sad ima šanse i za uplatu po tužbama iz 2009. podrška i samo bolji standard, to je to
Upravo ovaj munafik je za svoje mjesto MVP-a žestoko preplatio Dodika dao mu i Upravu za indirektno oporezivanje i ministarstvo finansija. Tako Dodik i po dubini i i po širini kontroliše sve mehanzme s novcem - tu peivilegiju nikada nije imao ni HDZ. Najcrnje od od svega je da su Trojkaš Dodiku tj RS digli koeficijent raspodjele prihoda sa ranije trećine (33,5%) na 34.5 %. U 4. godišnjem mandantu poklonili su Dodiku novih pola milijarde KM. To će građani FBIH osjetiti po džepu.
Dizel već 2.96 KM, a vi držite federalno ministarstvo trgovine koje bez ikakvih analiza odobrava povečanje cijena goriva... Zar su to promjene?. Vniste promjena vi ste zamjena isto nastavili raditi kao SDA...
DINOOO, ŠTO RAZGOVARATE BEZ DRŽAVNE ZASTAVE. Ovo ti je zadnja opomena pred crvenim kartonom.
BIA-in učenik spinova
Od ovog je samo Dobrica Cosic vise lagao
Vjerovatno će osjetiti , praznijih džepova će biti
Ovaj misli stvarno da je narod budala..
Od na tezanja nena napretka, svaki dogovor je dobrodošao... Samo to treba biti svakom jasno, vidjećemo kad prođe par dana kako će Dudlik da reaguje. Kod njega se nikad ne zna.
Lažljiva NiPadijo i Bogu si teška.
Lažljiva NiPadijo i Bogu si teška.
Lažljiva NiPadijo i Bogu si teška.
Lažljiva NiPadijo i Bogu si teška.
Lažljiva NiPadijo i Bogu si teška.