Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preuzimanje zasluge za događaje na koje apsolutno nema utjecaja. Patetično.
A ko to ima zasluge? Kad je sda nešto uradila sa Amerikancima u zadnjih 15 godina u eri Bakira? Lik totalno za okrenuo politiku prema Turskoj, od koje nikakve koristi.. Amerika treba da bude naš glavni partner. Al to prosječna sda glava ne može skontat..
Koju si boje danas kravatu stavio
Kifla pripazi se,ti si na rendgenu.
CIA je dolazila i prije tebe, kakve veze imas ti sa tim.
Ima, on ga je ugostio. Sta sad? Krivo ti što nije Bakir?
MUPM
Daj, bolan Dino, kakvo prijateljstvo sa bilo kim na ovom dunjaluku. Svak ima svoj interes. Nego de ti pokusas da se nas narod ne trvi izmedju sebe i onda smo postigli nesto u zivotu. Ti bi prije, za pregovaracki hastal, sjeo sa crnim djavolom nego Bakirom. Od Bosne nema nista ako se nas narod ne ujedini.
Pitaj Bakira hoće li da se ujedini. Bakir hoće vlast kakvo ujedinjenje. I da nastave krasti gdje su stali.
Sa bakirom nikakvo ujedinjenje ni pod razno!
cia donijela depese i papire bit ce hapsane
Drogenboss se sastaje sa prvim covjekom CIA-e.Zanimljivo.
Dino,Dino! Prevario si raju na šupljak. Raja to brzo vrati Dino.
Jesi mu prenio ko je kriv zbog neusvajanja juzne interkonekcije
Sta cemo za pomoc od EU, ode lova. Sjecam se da si najvljivao novo VIJECE MINISTARA, opet isto da ne kazem gore. Samo prasina Dinci.
dosao je da vam ocita lekciju kako da se ponasate prema izraelu, i da vam naredi da se borite protiv terorizma! ima da slusate!
Dje press?!Cccc
Dali je razgovarao sa predstavnicima drzave , predstavnicima bezbjednosnih struktura ili su mu na brifing isli predsjdnici stranaka kao sto idu na noge svim stranim ambasadorima
da li je to isti taj što je bio u Izraelu u prijateljskoj posjeti, koji smo mi licemjeri
Je li spomenuo tvoje iz kartela? hahaha