Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na odgovoru!
Ne znam s kim se Dacic, Vucic i Nesic prepucavaju preko medija kad Dino Konakovic predstavlja jedino Hrvatsku i Njemacku, a ne narod BiH.
Dogovor kao što reče Dodik Konaković me molio da fingiramo svađe da mu podigne rejting. Pokušavaju da vade kartel hadžiju jer da im ne odgovara izbacili bi ga iz vlasti Dodik i Čović.
Ukinite SDA i DF
Sto ba stalno trpas sda i df u isti kos. Sta ti je?
Bravo ministre. Tako se to radi. Otvoreno i direktno.
10000% ISTINA KRLAJ KONAKOVIC
KRALJ * sorry nepismen sam iz njemacke sam
Što Sarajevo može izabrati, to ni Walt Disney ne bi mogao nacrtati!
Ajd Dinokio, popusti malo, I sidji nam sa
Bravo Dino
E ovo je vec bolje.... samo rezi ...udri i nogama i rukama !!
necete vi Sarajevskog gulanfera prevesti žednog preko vode.. idemo Dinooo samo jakooo
Dogovor kao što reče Dodik Konaković me molio da fingiramo svađe da mu podigne rejting. Pokušavaju da vade kartel hadžiju jer da im ne odgovara izbacili bi ga iz vlasti Dodik i Čović.
Dino, dina ti, uduni vise. Sto vise odmice vrijeme, sve vise pokazujes da si nezreo i plitak i da se nadam da kad ti istekne mandat ili mozda budes smjenjen, da ces otici na smetljiste istorije.
Bravo
Srbija nikada nije imala veći otpor iz BiH do sada kada Trojka se pita u BiH. Bakir I SDA su podanici vanjske politike Srbije prema BIH.
boookir stari kos ovac
Hdz centrala na nogama vaditi kartel hadžiju iz dubioze. Kaže Gračanin na sudu u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi. Sky aplikacije pišu o dernecima porodice Konaković u Dubaiju Bakira niko ne spominje mada bi zapad više volio da se to sve desilo sa Bakirom.
Za ovu izjavu /odgovor mrziteljima BiH svaka ćast.
Dobro konakovic nekad i kaze koju pametnu ali ona dvojica njiva i forto nikada, samo zabadaju dublje glavu u pijesak
To im je sve SDA halalila.
Nesic mu ga halakne, a Konakovic o Bakiru i Komsicu... Junak, jedan po jedan...