Komentari (371)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sa SDA formirao novu vlast 4 godine zbog izbornog zakona..... Sta li vi radite bas me interesuje?
Ma samo naprijed Dino !!!
Je li ovaj ucjenjen od sluzbi SH-HS?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nije svjestan svoje nesvijesti...
Je li ovaj ucjenjen od sluzbi SH-HS?
Bojim se Dino da ti nisi dorasto Latinima, da ce te izvarati i sada da prave budalu od tebe, sto te razvlace po medijima (devalviraju) a na kraju ce sa SDA a ri ces izgubiti dosta vise na autoritetu!
Naravno da, " nije vidjeno". Djubre izdajnicko. Fikret Abdic je bio izdajnik na lokalnom nivou a ti ces neskolovani nespisobnjaknjakovicu pored izbornog da im das i 3 entitet, ti si na sve spreman da budes na vlasti !!!
Treba riješiti ovo oko" Komšića".Već treći mandat ovaj ništa nije riješio, nego samo doprinjeo da hdz bude nezaobilazan. Evo ovo za Dom naroda, nema traćeg entiteta.Nešto slično i za" predsjedništvo", nema trećeg entiteta i neka se guraju DN.Znam,najbolje je građanska,ali u ovom trenutku nemoguće,a Željko zapeo,pa nam i prijatelji okreću leđa.
" Dijete se moze osamostaliti I otici od majke da samo zivi. Ali ako pri tome ne postuje majku I jos pljuje po njoj, kazna my je neizbjezna ".
Govoris o Federaciji majmune,sto ne radis slicno u republivi srpskoj blento...
Samo naprijed legendo nedaj uhljubima da te slome
Ovog čovjeka su počeli prezirati svi ljudi, toliko munafikluka, toliko pljuvanja po SDA-u a radi 1000 puta gore stvari. Fuj, fuj, fuj... ni majka rodjena ga ne voli.
Toliko o državi i narodu važna je vlast
Ovaj čovjek je lud, od mržnje prema SDA će prodati državu. Pa zar ne vidiš sta se dogovara (Čović)sa Dodikom a očekujes da s tobom pravi drzavu.. iskoristice vas a zatim pustiti niz vodu svih osam....
SDA+DF+SDP+SBIH = HDZ i SNSD opozicija Toliko!!! A ti Dino, nadam se da ces moci pred Boga izaci kada izdas domovinu i sehide i pae borce bosanske (bosanske, ne samo bosnjacke)
Konakoviću ne balavi,kao prvo niko ne govori da HDZ išta udovoljava vama,samo obrnuto a to i dokazuje tvoj današnji odlazak na noge čoviću dok on sa dodikom dogovara rušenje Bosne.priče o tome kako radite na uspostavi pravne države i kao nečeg istorijskog sa istorijski dokazano največim lopovom u Bosni(izgrađeni dvorovi,izmišljeni grbovi,skretanja rijeka,nestanak dokaza u toku suđenja etc etc itd itd) to je priča za malu djecu,neka dokažu,nek prestanu blokirati ukidanje akciza
svi se uozbiljite( i ti i SDA iSDP i NS za sada vidim samo DF ima neke principe vi ostali se glođete oko koski bačenih od strane rušitelja Bosne),za četiri godine,do sledečih izbora će biti kasno,nestaće Bosne,krajnje je vrijeme,dok se bosanci igraju demokratije kod agresora je sve jasno (podržavaju ljude koji im ni je.ene akcize neće da ukinu),da borba protiv lopovluka sa nultom tolerancijom ali i borba za Bosnu sa nultom tolerancijom u isto vrijeme.
Konakovic je definitivno novi lider Bošnjaka, podrška. Nova vlada će početi SDA da hapsi, sve izvore novca ugasiti. Treba onda SDA proglasiti terorističkom organizacijom
Zbog čega su on i zvizdić bili tako dugo u sda?
Kad čitam komentare ovih iz sda,tacno kažem samo nek ih maknu,toliko su neki animozitet prema sebi stvorili ,pa niste se rodili u vlasti, a sa druge strane žalosno je da Bošnjaci nemaju jednu jaku stranku u kojoj se ne kaže i ne krade,pa zar puno tražimo ne laži ne krađi i bori se za bih, ali...jednostavno većina Bošnjaka nema to u sebi,tužna je to realnost, ali da priznao sami sebi da baš nemamo neki kapacitet, pa da krenemo sve ispočetka, nije to sramota to bi bilo za pohvalu
OVAJ ĆE IZGLEDA DA ZAVRŠI ONO ŠTO SU ZAPOČJELI - TUĐMAN i MILOŠEVIĆ.
Konakovic nema puno izbora. Bakir je sve ovo pripremao vec odavno, sve po dogovoru sa Covicem i Dodikom, bitno je da energetski poslovi idu po planu i da se bratski dijeli lova izmedju njih trojice a sve pod mentorstvom ruskih oligarka, pa preko Milanovica, Orbana itd.. Njima je narod, politika samo odskocna daska za prave preokupacije.
Fikret Abdic je za Dinu Konakovica gospodin. Veliki .