Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec vidim da ce sda i hdz biti protiv.
@damir0201 Bookir i Sebi JA
Kakvi uhljebi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prvo revizije privatizacija i zakon o porijeklu imovine
Zato smo i završili u mini šengenu bez reformi. Tamo su nas parkirali SDA i HDZ a za RS dođe mini šengen kao ujedinjenje sa Srbijom. Oni piju samo šampanj. Ljudi kod nas nekontaju da ćemo se u toj bezcarisnkoj uniji dugo kuhati a Srbija je tamo najveća ekonomija.
Konaković stari SDA - ovac
Hoce li taj zakon vrijediti i za vas dvojicu?
Dva debila,treba im logoped.Lopovi.Treba im jos Milan Tegeltija.
Sad bi ovi iz SDA, HDZ i drugih uhljebskih stranaka kazali kako je i ovo populizam. Ustvari kod njih je sve populizam i antipatriotsko što nije na lopovluku i njihovim ličnim i stranačkim interesima A SVE ONO ŠTO JE U INTERESU GRAĐANA JE POPULIZAM.
Bravo. ČETVORKA se sprema za izbore 2022. Bravo!!!!
Vepar
Dino..sviras kur..u..prodao si terme..tisu ba bogati vise
To je udar na temeljno pravo sda bosnjaka i hdz hrvata da zaposljavaju žene, djecu, rodjake, sestrice, bratice i ostalu rodbinu i prijatelje. Naravno da se nece sljam odreci toga, ali svaka cast Irfane i Dino ne se vidi ko ne zeli ovu drzavu kao normalnu.
Obrisali mi komentar gdje sam napisao da je predmet u ladici od kad je dinokio bio premijer,a da je mali čenga dao bratovoj firmi 250000 KM i da je kao takav bezvrijedan komentara,hahahahaha,pa zivimo u Sjevernoj Koreji!!!
Moj Dinokio moj hahahahaha
Ne vjerujem da ce to proci sa krimialnom organizacijom u vlastima. Od cega ce oni zivjeti, placati ljubavnice, praviti kuce...
Dino Konaković je po meni izdajnik Bošnjaka i islama! Od prosperitetnog pripadnika SDA, istinskog patriote i štovaoca lika i djela Alije Izetbegovića i njegove dinastije, te uzornog vjernika koji ne propušta džumu petkom postao je KOMUNJARA. Slizao se s SDP-om i Našom strankom. Sarajevu više ne treba takav. Nekad je išao u Mekku da posjeti Božiju kuću, a sad će čini mi se put Kumroveca da obiđe Titovu rodnu baraku.
⚠️UBLEHAŠ⚠️