Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino ne može ni cipele čistiti Lagumdžiji
Zaboravilo se da je nekad i lagumdzija bio vlast .. da se dobro i tad nakralo
Smjeniti po hitno postupku ovog Konakovica dok se nerjesi afera Kartel. Dubayi.Lagumdziju postaviti za MVP.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakav god da je Zlatko, nije se bavio kriminalom na nivou svjetskog kartela kao konakovic
A ko je opljackao bosnjacki institut?
Smjeniti po hitno postupku ovog Konakovica dok se nerjesi afera Kartel. Dubayi.Lagumdziju postaviti za MVP.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Na komemoraciji bi trebali govoriti oni koji su preživjeli genocid, a ne političari. Ovo samo pokazuje da sve njih boli briga za Srebrenicu, i da je samo koriste da nahrane svoj ego i promovisu se. Jadno, da jadnije ne može biti.
Jeli ministarstvo pokušalo nazvat telefonom, ili treba napisati mail da se moze podjeliiti sa novinarima. Imate ministara koji ne dozovljavaju u ambasadama da se spomene genocid u srebrenici pa nema te prepiske
Fakat ne razumijem Dinokia, s sto ce mu to ?
Konakovic je trebao dati ostavku nakon objave narko veza.
konakovic je stetocina ogromna za bih kad ce izbori da ih se resimo
Nakon izglasavanja rezolucije o Srebrenici, mislio sam da će po prof. dr. Lagumdziji nazvati neku ulicu u Sarajevu a oni hoce da ga smijene... Uzas...
Senzacionalistiko spominjanje Lagumdije u naslovu lanka nema veze sa tekstom. Pismo MVP je direktno upućeno Šejli urbuzović, koja je dravni slubenik. Ambasador uopšte ne spada u tu kategoriju. Danas se svako naziva novinarom.
I ne znam zassto ovo s3anje od softvera brisse slova sa kvachicama.
DINOKIJO KRENUO PO NALOGU DODIKA I EKIPE IZ SRBIJE SA BLACENJEM LAGUMĐIJE A SVE U CILJU ONOG STO I TRAŽE A TO JE NJEGOVA SMJENA. AKO SRBI KAŽU DA JE LAGUMĐIJA NAJVIŠE URADIO U VEZI REZOLUCIJE A SAD GA NARKO KARTEL MINISTAR NAPADA SVE JE JASNO. LJUBOMORA I SUJETA JE OPASNA BOLEST DINOKIJO MOJ. EDI
Čim su socijaldemokrate i izdajnici preuzeli diplomatiju, odmah problemi i gafovi......btw dino slinjo gavrilo ne može biti ni trener KK Bosna, a kamoli MVP.......ali Trojka je to........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, majbo tisvo jumamu3
Kakav trener jadan ne bio, KK Bosna je svakako u belaju, ti bi još da je srozaš na nivo bajramskih turnira.
Upitajte se, kome smeta stalna misija pri UN-u to jest osoblje u toj grupi? Zašto se na svaki način pokušava uništiti sve ono za šta smo živote davali 92-96? Ko i zašto kontinuirano radi pri relativizaciji zločina počinjenim nad Bosnjacima?
Sreca pa se niko nista ne savjetuje sa Kok@inovichem u vezi ovoga,inace bi on to sve prenio sefovima u Zagrebu i Beogradu i to bi sve bilo obustavljeno.
Ma kiflin ego je mikron naspram prolaznikovog.
A zašto isto ovo upozorenje niste iz MVP-a poslali i ambasadoru Vranješu u Srbiji kad je govorio protiv Bosne i Hercegovine kao i drugim ambasadorima Bosne i Hercegovine koji negiraju genocid, odnosno pravosnažne presude Međunarodnog krivičnog suda u Hagu, što je isto nesavjestan rad u službi. Upozorenja za nesavjestan rad službi šaljete samo kad se udari na sujetu Konakovića ili da slučajno ne prođe neko slikanje bez njega. Konzistentno nema šta.
Bravo, Konakovic kontinuirano ignorira direktno ponizavsnje od pojedinih ambasadora nase drzave. I oni ga obavjestavaju o svemu kako pljulju drzavu koja ih predstavlja. Ako si tako sposoban i priznat MVP onda bi sve i svakog trebao znati. A da niko te u diplomaciji ne primjecuje!!
Koliko sam ja skontao, nisu ovdje Konaković i Lagumdžija u sukobu, nego konakovićev Kabinet i neka službenica u Misiji. Lome se koplja preko sitne buranije, po običaju.
klix halo ,ma zajebi vise tu cenzuru.