Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže :čime se ti baviš u životu ? Kritikujem SDA :-)
Konskovicu da ti nije bilo SDA ne bi niko ni vuo za tebe osim mozda osnovnoskolaca kojima bi predavao fizicko. Spusti se na zemlju , i tvoja Dalija je kao mala isla u Meku i islamske zemlje pa eto opet uze tebe za muza takvog kakav si.
Mislim da nema vece tracare,isti Fata iz moje mahale. Samo sa kafe na kafu i sav komsiluk pomene. Pa prije mene saznala da mi je zena trudna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato njegova oliva hoda golog pupka, zato je moralna hala rasturio svoje brakove zbog kurvaluka i ljubavnica
zapalo zenu, pa sad uziva i pametuje; a oporba u mandatu ima da kritizira, ta nece hvaliti valjda :)
Prvo ti bi mozda trebao biti u rubrikama za sport a zena je gospodja sa velikim G.nek nosi sta hoce ona je prava dama.ee sta ces kaki smo..
Prvo ti bi mozda trebao biti u rubrikama za sport a zena je gospodja sa velikim G.nek nosi sta hoce ona je prava dama.ee sta ces kaki smo..
Nisam za SDA ali ni ti Konakoviću nećeš dobiti moj glas!
Kakav kloc moraš biti kad ti Fadil spusti s kolutom naprijed. Znaci, Fadil!
Je li tvoja supruga prekrivena!?
konj=konaković
Kaže moli Boga da ih kutariše bolesne želje za vlašću.Ključna rečenica,bolesna želja za vlašću.Ko sad ima bolesnu želju za vlašću.Malo sam zbunjen.
Pa istinu je rekao čovjek
Moli se gospodin konakovic da sam sebi oduzme zivot dok mu ga neko drugi nije oduzeo :)
Naravno da nije pretjerao....Da je omalovazavao licnost neke pokrivene muslimanke onda bi to bio ATAK na islam i na tu osobu. Prvise OVA KLIKA na vlasti VAZI o vjeri i krije se iza vjere a ne postji MARIFETLUK koji nisu uradili. Cak naprotiv ISLAM nam nalaze da se BORIMO protiv neoravde, lazi, licemjerstva, pokvarenosti i svih drugih negativnih epiteta.....SAMO NAPRIJED KONAKOVICU .....JEDINO KAD DODJES NA VLAST RADI KAKO SE SAD POKAZUJES I SVE CE BITI OK....
I zena ti je vise vremena provela savijena preko sanka nego sjedeci za istim… pseto odvratno…
Deformisao se ljigabac totalno
On je jedino pretjerao sto se rodio, a ova je pretjerala jer se uobrazila da je tovna stoka