Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite onda da se nista ne pitate da su stranci glavni cirkus od drzave
Bitno je da se sami dogovorimo bez stranaca da pokazu svi da smo razumni i normalni a ne zadrto se drzati svako svog stava...
Treba radit na tome da bude što veća izlanost na izborima, nikakve koristi nema ni od ovih izbora ako samo izadje 30% gradjana, ne bitno dal' izbori bili sad ili nekad kasnije.
Izlaze zaposleni preko stranki i njihove porodice. Obican covjek koji nema nikakvo pravo niti bilo kakvu korist od izbora, za koga da izadje i glasa? Ko je taj ko donosi ozbiljne promjene? Iskreno, ja ga ne vidim. Jedni su nas ukopavali 20 godina, drugi su Mostar prodali i dokazali koliko ne znaju u KS, trecih nema.
dok ne otjeraju i ovo malo sto je ostalo naroda..nikako odgoditi samo sto prije odrzati izbore
Ako opozicija, ukljucujuci i tebe Dino, dozvoli da se razmase prica o odgadjanju izbora, vi ste popusili za vijek vijekova. Ako bude takav slucaj, nadam se da ce na ulicu izaci bar 500 000 ljudi i traziti svoje demokratsko zagarantovano pravo!
😂😂😂😂😂
Ako se izbori neodrže u redovnom terminu onda treba sve nivoe vlasti raspustiti i ostaviti samo nužnu tehničku administraciju. Bez zastupnika, ministara, premijera i svih njihovih zamjenika. Mislim da bi nam bez vlasti bilo puno bolje negoli sa njima.
…konanovic radi za bakira….. za scepu to je opce poznato..
Bošnjaci,bojkotujte onda izbore.
vidiš kako priprema narod na najgore.
Izbori su prevara.
Misliš zbog neusaglašenih vaših ličnih interesa i općih nesposobnosti izlobirali ste eventualno pomjeranje izbora kod krovnih autoriteta međunarodne zajednice kojim se radi vas takvih na okupu počinjemo gaditi...
Nema pomjeranja
Zbog medjunardne zajednice i imamo ovaj haos jer dopustaju nasim nesposobnim politicarima da kroje i rade kako zele bez posljedica. Nema sanse ovdje za ikakav napredak.
Izbore treba ukinuti. Uvesti Savjet staraca ateista.
zaboli nas... samo nam najvite 15 dana ranije kad rat počinje, da se koliko toliko spremimo
Izbori trebaju što prije da se dese. Stanje u zemlji je odavno neprihvatljivo.
Kakav prevarant,nema gore zumre od Alijinih đaka.