Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trudi se. Bisera i Komsic tolike godine nisu mogli doci do Blinkena, a on je mnogo visi u hijerarhiji od Escobara.
Blinken je nebitan lik
Reuf je hodao s Blinkenom, pred americke izbore . Blinken se zahvalio Konakovicem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta kaze Blinken boga ti?
Sta kaze ovaj smetljar izdajnik Konakovic, u srpskom svetu ce biti 5 miliona bosnjaka koji ce moci ici na baklavu jedan drugome
Bravo Dino gigante, tako se to radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kurto. par exelans konakovic
Konakovicu, ako si tako hvalio Grlić Radmana, onda si ti definitivno neprijatelj BiH. Nema vise dileme oko toga! Pa fukaro jedna kako to mozes reci nakon svih neprijateljskih akcija toga fasiste prema nasoj domovini BiH? Stvarno si ogroman loser /luzer!
Bravo Dino. Pravi čovjek na pravom mjestu. Svaka čast. Tako se to radi.
Nevjerojatno da neko napiše za državnog sekretara najjače države na svijetu da je nebitan ,ne mogu da vjerujem da postoje takvi idioti, samo sto se slikao sa našim MVP,koliko je to zaluđeno, bolesno da ne vjeruješ. Pa sa kim ćemo pričati ako ne sa Amerikom,Bog vas ne ubio,hajvani ne dokazani
Ma bravo Dino, samo gazi i ne osvrci sw na budale,jedini put do uspjeha
Na kojem li jeziku priča sa njima 😂😂
druga tehnicka njiiiinjjjjooo
Jesil i s njim relaksirao odnose
Konačno BiH i svi njeni narodi imaju zaista pravog ministra koji se bori za naše interese u cijelom svijetu. Ministre Konakoviću vrati nam prijatelje koje je ova zadnja generacija SDA potpuno izgubila.
Bisi je s hurmama vrh bio
I Blinken nisko pao,zamisli ovog istjerali iz one propasti od SDA.
Bravo
Najvece ZLO koje Bosna ima!!!
I sta kaže najveci lobista u EU Gordan Grlić Radman 😂😂😂😂pa taj bi nas ko Hitler plinom potušio
Šta je rekao? Da je popravljao mikrofone kod Radmana u posjeti....