Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ćete doživjeti takav politički potop 6. listopada. da će se komotno taj datum moći zvati: 6. NiPopad!!!
Cuj Fatmir Sulejmani. Samo nek se na kraju zapjeva, zabavi marva , proda magla, a ne znaju ni sto su dosli ni koji je smisao. Daj meze i muzike uzivo i ubili smo dan ha ha
Kona(ković) će biti zbrisan sa političke scene. Narod ga smisliti ne može, veći žovla poslije Bakira se nije pojavio u Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meschini prazna sala.
Cuj Fatmir Sulejmani. Samo nek se na kraju zapjeva, zabavi marva , proda magla, a ne znaju ni sto su dosli ni koji je smisao. Daj meze i muzike uzivo i ubili smo dan ha ha
Kakva promaha u sali
Zakuni se velikim Bogom da CIA i DEA lažu. https://istraga.ba/objavljujemo-prepiske-iz-skya-koje-su-tuzioci-pasic-i-campara-zaboravili-smrk-mi-je-rekao-da-je-isfinansirao-cijelu-konakovicevu-kampanju-i-da-ce-mu-njegovi-tuzioci-pokriti-krivicna-djela
prazna sala Dinooookio.
Sve što si do sad postigao, postigao si na praznim obećanjima, nitko ti više ne vjeruje. Prvo si trebao riješiti korupciju i nipotizam u svojim redovima pa onda ići dalje al' sad je kasno, izgubio si povjerenje naroda, zato si gori od onih protiv kojih si se "borio".
A izdaju i servilnost prema Čoviću ?
šta je ovo vakoo praznoooo. ne da je poluprazno, negoo praznok covjece. Padate na izborima 1000% , nikad više neće imati priliku, tito i dino kartel mafija.
Ovolika sala a poluprazna dokazuje koliko su se precjenili
Zapamti Bosnjace, glas NIP-u, je glas Forti i Nasoj Stranci, koji za sebe kazu da nisu Bosnjaci!
Glas NIP-u, Našoj stranci i Nikšićevom SDP-u je glas HDZ-u. Narativ Trojke je u potpunosti usaglašen sa HDZ-om. Trojka = HDZ
Ovo je onaj sto ne tako davno rece da je Nesic bio kvalitetan izbor. Ili isti onaj sto htjede dat Dodiku hidrocentralu Buk Bijela. Ili isti onaj sto izjavi kako drzavna imovina nije bitna!
više ljudi se skupi kad je udes nego na vašem skupu
Kaljuža, dno dna...
A i koji su jarane moj cc
NiP ce doživjeti veliku sramotu i otrežnjenje! Izigrali su narod!
Otrijeznit se neće moći, jer popravnog neće biti a sramotu će veliku doživjeti. Nisu oni izigrali oni su slagali narod, tačnije njihov demagog i žovla Kona(ković).
vi sto ste razbijali, razbijali ste
Ovaj jos ne zna koji bi volio da bude...Cengic ili Rizvanbegovic.