Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci setorka nastavlja bez obzira sto je Dodik ponovio da nastavlja sa otimanjem drzavne imovine.
Za razliku od nekakvih nesova i sbihova koji padaju pod pritiskom ovaj se istinski bori protiv SDA bagre, samo naprijed !!!
Kako ce oteti kad ce ustavni sud ponistiti odluku🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jedina stvar gora od chetnika je domaca izdajica.
Tako je, nema nista gore od SDA izdajica koji nas 20 godina zajedno sa Dodikom unistavaju.
Konakoviću , gdje su ti članovi iz USK Gusak neotesani.
A Hajvana . on ide u vlast po svaku cjenu.
Dino je obecao da ce mozda izaci iz koalicije samo ako se RS pripoji Srbiji…
🐽 🐽 🐽 🐽
Vidi ovog jebaca baba.....
Bišnjačka strana izgunljena u vremenu i prostoru...ko izabra ove likove... Bolje onog Juklu Salka pistaviti za ministra...
Da skratimo...Konakoviću POPUŠIO si ga !!!
Dino stolica ti je važnija od drzave
NOVA 6-KA JE ODLUČILA IGRATI PO NOTAMA AA-e I BITI PRIVJESAK SH-šima. ZAJEDNIČKI UZP (STRANCI +SH-ši + 6-ka) NASTAVLJAJU S POKUŠAJEM ELIMINACIJE MUSLIMANSKIJEG DIJELA BH. POLITIČKOG SPEKTRA. CILJ TZV MZ JE SVE BOŠNJAKE STRPATI U GAZU I Z. OBALU - A ONDA NASILNO PREKO ŠMITA OMOGUĆITI "FATAHU tj. ABBAS-ovcima" (6-ki) DA IMAJU DOMINANTNU VLAST U "GAZI I Z. OBALI". ZA TO IMAJU DECENIJSKO ISKUSTVO U PRAVOJ PALESTINI. I ZATO SU SDA PROGLASILI "HAMASOM".
Hahaahahahaha, Jesi pozurio da ti se fotelja ne izmakne. Vjeruj podrzavao sam te i dosta si rekao kako je lose bilo od sda ali kad vidim kako grcevito se boris za fotelju mislim da od mene vise neces nikad imati podrsku.Pa bolan Sabina Cudic je za tebe izmislila diplomatiju a neee ti moras to biti tu ti se gubi sve ono sto si govorio.Elokventan jesi gradis uspheh na manama sda ali nisi bgm.neki sad kapacitet pogotovo za inostrane poslove..
Kako ne vidiš da se Dodik nije ni za jotu promjenio, ako ništa da pokuša sa Osmorkom. Šta se više pravite veće diplomate od Ujedinjenih Nacija
Bakir je Izdajnik a ova šestorka su Veleizdajnici !
Još će na paradu devetog u Istočno Sarajevo.
Kad to sve nadgledaju Sjedinjene Američke Države
Jesi li dogovorio sa Dodikom još koju utakmicu da gledate skupa, jesi li ga zagrlio?