Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasni nam odakle na računu tvoje supruge 9 miliona eura i odakle dvije vile, objasni nam iako nam je europol već dosta objasnio.
Odakle Bakiru 70% Sarajeva,sve firme su nezvanicno njegove po Federaciji.
U skladu sa njegovom stvarnom strukom, od Tita iz Dubaija na poklon je dobio set zlatni brifer i kombinirke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino, pa ti si najveci krivac za ovakvo ponasanje Dodika i Covica (ovaj to radi sve kurvanjski)😱🤔jer si ti stalno radio na relaksiranju odnosa i tek si vidio da to vodi samo pusioni😱🤔😂a, vas trojica iz TROJKE, konacno bi morali shvatiti da nema potrebe da u svojim kriticarima trazite svoje neprijetelje🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Pa kralju sta ti mislis da za par godina Dino i trojka mogu unistiti Dodika i Covica poslije Bakirovih 30 godina gdje mu je sve dao,drzavu napravio.Idi u firmu drzavnu budi direktor poslije SDA pa neces godinama moci uredit je kako treba sta su radili.Moj bosnjo.
Hajde znamo svi da ova Miletova zapaljiva retorika služi da se zamagli i prikrije neki deal sa Zapadom. BiH je već članica NATO saveza, samo to treba biti lagano objavljeno, uz pripremljenu čašu vode i kocku šećera.
lupetali su i 1992
Drage FGR Sarajlije, nasjeli ste po ko zna koji put na spinove i laži veleizdajnika Konakovića! Ne žele Bećirović Komšić i Izetbegović državu bez Ustavnog suda, već ti želiš da taj Ustavni sud i čitavu državu predaš i isporučiš separatistima Čoviću i Dodiku, jade prodani! Najveći smrad koji se pojavio među Bošnjacima poslije Fikreta Abdića!
ENO SVABE PISU DA KONAKOVIC IMA VEZE SA NARKO BOSOVIMA!
OVOGA SAMO ZANIMAJU PUTANJE TITA I DINE ROBE.
Ti si svoje ispricao, pusti suplju o ekonomiji ljudi ti drzavu preuzimaju a ti pricas o nekakvim investicijama u RS-u. Uzivaj do kraja mandata i cao kao i Radoncic, koji je uzgred za tebe Patriota.
nek ima kokainaaa
Dzaba pricas HDZ podaniče, necemo zaboraviti izdaju! Uzivaj jos dvije godine ko ministar, a poslije toga neces ni u piljari moci naci posao.
Po onome sto je napisao Senad Pecanin i po onome sto je donio Smit, odlikovan od HDZa, HDZ je taj koji ce uvijek biti vlast i koje cei i za dvije godine odrediti vladu Federacije. Koliko sam shvatio zadrzace trojku makar i u tehnickom mandatu, bez obzira na izbore, jer to mogu. Nazalost. Samo se pitam da li trojka moze potonuti na neki minimum glasova, sto su zasluzili, i da li onda zaista HDZ moze i dalje odrediti vladu FBIH. Pecanin tvrdi da moze.
Građanima Četniteta je najbitnije da Mile ne ostane bez para, a što ih je isti pokrao i nastavlja krasti dok izbacuje kojekakve parole, to je najmanje bitno.
Gnjido Abdićevska...
"Mi ćemo biti u organima BiH, ali ćemo samo donositi odluke u našem interesu. A pošto tamo nema odluka u našem interesu, teško da ćemo donositi odluke", ova će još ko zna koliko generacija oterati iz BiH... BRAVO 👏
Ovaj kriminalac na mjesto da u KP domu Zenica briše patose, on još intervjue daje, još kao ministar vanjskih poslova kartela u ime bošnjaka odluke o životu i smrti odluke donosi sa ostalim nametnutim kerovima iako izvan kasabe nije uzeo ni 900 glasova. Daj narode da ustanemo, pa zar smo toliko debili da ovo trpimo...
Ovaj kriminalac na mjesto da u KP domu Zenica briše patose, on još intervjue daje, još kao ministar vanjskih poslova kartela u ime bošnjaka iako izvan kasabe nije uzeo ni 900 glasova odluke donosi. Daj narode da ustanemo, pa zar smo toliko debili da ovo trpimo...
Puno zujis a ništa meda ne daješ
Ogavna Narko Kartel seoska varalica, Fikret Abdić iz Rogatice , električar sa kupljenom diplomom nastavniks fizičkog, terijer koji kod onok kvazinovinara sa Peštera Hadžifejzovića laže kako jadan živi u punicinom stanu a 9 miliona eura mu žena prijavljenih na računa, koliko je neprijavljenih to samo bog i on znaju...