Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi su se sa pojmovima "papak" i "seljak" popeli na neku stvar...svako poceo koristiti termin, kaže vidi papka, a on veci papak 20x...i kaze svasta se naselilo u Sarajevo a njegovi 80tih dosli...
Stara sarajevska porodica od 97-te...
Samo SDA samo Bakir Izetbegović! 💚☝️💪🏆
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako je ovo opozicija, zajedno sa pogubljenim Niksicem, kriminalnoj SDA hobotnici, onda se Bosnjacima ne pise dobro, odnosno pise Deutchland! Doduse ne treba cuditi s obzirom na “genetski kod” propalog kosarkasa, Zvizdica, Campare itd.
U cemu je problem lik izjavio da su seljaci pobijedili i umjesto rocka pobijedio turbo folk nije niko spominjao rat 92
Samo SDA samo Bakir Izetbegović! 💚☝️💪🏆
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma da Dino . Forto nije govno nego ga posro jel to hoćeš reći.
bolje da vam je majka pobacila. dva isprdka neznas koji je gori.
Ponovicu 1000 pa ko treba jos 1000 puta ....glasao sam za trojku sad na izborima ...ali ukoliko ovaj debil Forto i dalje bude u varijanti nikad iz moje kuce vise glasa nece dobiti ...udarajte minuse koliko hocete .....
Sta ovaj "Smoto" zna o ratu nije ni bio kad se pucalo
A šta je to Forto pogriješio? Ma mrš više papci polupismeni i odhebite u pripizdine iz kojih ste ispuzali. Spomenik Karađiću trebate dići jer da ga nije bilo još uvijek bi Sarajevo viđali samo na razglednicama ili kad bi išli kupovat cipele. Hebalo vas blato iz kog ste se dovukli ovamo.
Konaković je najveći papak
Konakoviću ti svoju stranku napravio tako što si pljuvao SDA po N1 i Face TV a gdje su ti rezultati ???
recimo da su svi političari papci ukljucujuci i tebe selmedine
Ma ko ste vi vise da vršite klasifikaciju ko je ko. Većih ublehasa,lazova petljanaca od vas dvojice nema. I u to ste se upustili
Premijer KS je svojom malo je reći nespretnom izjavom ispao papak, a ne educirani premijer koji može artikulirati svoje misli i prenijeti ih javnosti nedvosmisleno. Ali izvrnuti čitavu stvar kako bi se napao on i vlast koju on predstavlja je zaista smrad sa dna sustava odvodnje u Sarajevu.
Ti Konakoviću kad otvoriš oči prvo haman kažeš SDA pa tek onda bismilu proučiš
Ti si ga instaliro pa ga branis isto kao Mandica. Zato nikad vise Dino za tebe.
Joj dino pa jel moguće da drzis forti ljestve? Isto je bolan ha krao ha ljestve drzao! Evo razumijem da izjava nije se odnosila na rat nego na borbu protiv šunda ali Dino neka svako radi svoj posao najbolje sto zna - samo to! Ali u toj varijanti bi ti predavao fizicko u nekoj osnovnoj skoli maksimalno srednjoj skoli, Šepić bi predavao historiju negdje oko Cazina itd itd... ovako vi bi da nama kazete ko je papak a sta je seljak ne ide ba Dino.
Ukidanjem kabtona sredimo 5 mijardi km. Opet bi te pare što se "ustede" Bookir i negovi čović kupovali li muzike od 100 miliona + pratnja 12 vozila sve po 5,0 benzin. Obican narod ne bi imao hajra od tog tamo da je svejedno.
Samo treba pogledati ko najžešće reaguje na Fortin komentar i odmah ti je sve jasno. Tako je tu Fahro neimar, Rumenko iz Buća Potoka....itd. Svi oni koji su se osjetili prozvanim.