Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ, Čović i Vukoja će sačuvati državu😂😂😂.
Mora biti hrvat kako god okrenes
Samo smo čekali Kadablijskog Narko Kartel Bosa iz Rogatice da se oglasi. Biće tvoj otac Ante Prkačin ponosan na tebe pastorak.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Lici na izdajnika tipicnog. Kifla Kartel Dino
Niko više tvoje obmane ne doživljava ozbiljno! Znamo da moraš, ali barem šuti!
Nike to izdajnik, to je stranoplaćenik. Unovčio je on dobro gašenje Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znao sam da je Konaković kretenčina, ali ovolika!!! Sad su Bećurević i Komšić krivi što on ispunjava Čovićeve želje i u Ustavni sud postavlja njegovog čovjeka koji s pravom ima veze koliko i sa astronomijom. I još uz Bećirevića i Komšića trpa svog popravljenog Dodika.. Konakoviću, i ovdje kao i kod kravate se bezuspješno pereš. Ubrzo padaš.
Ispravka, sad su Bećirević i Komšić krivi što su trojkaši Čoviću ispunili želju.
Vidi Bošnje, vidi mu kaputa 😂 Idiot
Kokosaru ma, u ti jb. Ima da let's kao fisek na izborima. Treba tebe gola skinuti I gradom prosetati seljacino
Ne mere te oprat 100 voda tito i dino. Ne peri se vise
Koju državu?
Poslušajte spinove i laži ovog zlotvora i veleizdajnika! Ne žele Bećirović Komšić i Izetbegović državu bez Ustavnog suda, već ti želiš da taj Ustavni sud i čitavu državu predaš i isporučiš separatistima Čoviću i Dodiku, jade prodani! Najveći smrad koji se pojavio među Bošnjacima poslije Fikreta Abdića!
Vukoja ne može u Ustavni sud bez iskustva,baš kao i Crnokravataš što nije trebao u diplomatiju,ali to su ti talovi.
nikako nw mogu dokučiti cime je ovog čovjeka potkupio čović. za ovoliko srcano lobiranje, mora da je skupa cjena.. a svi znamo sta se krije iz vukoje pa i sam konakovic.. unistice nam drzavu...
Kokainović se ukakio u tangice!!
Dinokio , javi se Jasni Barjaktarevic na razgovor, dobro ce ti doci.
Ovaj korisnik narko fondova nam poručuje "ako se prije kralo, varalo,kršio zakon itd ,e onda i sada i ubuduće će vam biti tako",a šta čovjek da očekuje od čovjeka poštivaoca i zaštitnika dilera,perača i narko bosova.
Bože oprosti mu, ne zna što čini!?
A ti zelis da vratis sve unazad 30 god. za sitan secer. cccccc
ovaj bi i rodjenog oca prodao?
sram i stid te bilo, sve če biti zapisano,historija ima da ti sudi