Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam osjecaj da se nase tuzilastvo namjerno bavi ovim nekim sporednim istragama da ne bi morali prave raditi, sta je sa predetima protiv Lagumdzije, Brankovica, i slicnih krupnih riba, Energoinvest, Energopetrol, Zeljeznice, talgo vozovi i slicno, ovima se istraga svodi na neko nezakonito zaposljavanje a svak u drzavi preko veze dobio posao
Slazem se ali ne treba ni ovog podcjenjivat
Prebacivanje para MUPa i Raznih drugih ministarstava direktno na karticu premijera kako bi on bio faca i dijelio te pare TREBA ISTRAŽITI...❕ 🔹A Do Tada PRATIMO HOČEŠ LI KLEKNUTI JOŠ JEDNOM Čoviću i Dodiku u 18:00 h - USTAVNI SUD - HDZ Vukoja❔ - MINISTAR FINANSIJA - Dodik❔ ❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔ Sve ostalo je šuplja priča!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je isti onaj lik kojeg je Asim vodao po DIF-u i zavrsavao mu ispite. Sad glumi postenje
Grijesi su oprošteni jer je izašao iz SDA! Samo nek Sudu dostavi ovjerenu Potvrdu o izlasku iz SDA, možda to osim kod stranih ambasada još ponegdje vrijedi, Nek proba.
Sam sebe prijavio da ga narod pohvali, e nece ici lisice
Firmama od prijatelja i kumova su davana sredstva, pregledajte IT firme svwbce vam biti jasno
pomozite KCUS jer je na izdisaju,dajte više,ubrzajte,pomozite
Preposteni, presveti Dino Mehmeda Mujkic
KONJAK SE HVALISAO DA JE OBLETIO SVE SVJETSKE PRIJESTOLNICE, SVUGDJE DOBIO "ČVRSTE GARANCIJE ZA OČUVANJE SUVERENITETA I INGEGRITA DRŽAVE BIH". GDJE SU MU SAD TI PRIJATELJI IZ INOSTRANSTVA? DODIK SRUŠIO POLA DEJTONA A NIGDJE AMERIKE, NATO-a, EU-a SVE SAMIH GARANATA DEJTONA. REZULTATI NJEGOVE DIPLOMATIJE APSOLUTNA NULA.
Aipak si po diskrecionom pravu davao podobnima i kumovima prijateljima a sicu ljudima u potrebi.Tek je krenulo ne bribi se dok sad krene istraga o diplomi pa o drugim stvarima i tek kad uskoro budes ostao bez fotelje dobro ae pripremi jer u sudnici nisu udobne fotelje kao u ministarstvu
Ništa od optužnice, on zna odlično da igra po Marfijevim notama: Predmet Memić precizno, po Marfijevoj (NIP-ovskoj) direktivi dodijelio Hasanspahiću i Čampari. Ranije, prema istim naručiocima, optužnicu u predmetu Respiratori (Novalić) dodijelio Hukeljiću. Više se Božić i Mihajlović ne mogu ponoviti - sve se daje odabranim tužiocima ali i sudijama te se čak i presude unaprijed mogu znati - riječju, ništa se više ne prepušta slučaju.
ISPITATI SVE SAKRIVENE UGOVORE KANTONA SARAJEVO OD JAVNOSTI POD HITNO, KAO I TROSENJE PARA ZA EXPO U DUBAI GDJE JE ISAO I KUNTO I PANTO.
UVJEK ISTA PRICA I PRIJE MENE SU DRUGI VARALI PA MOGU I JA, HAHA, DIPLOMIRO PA STUDIRO, SKRIJELJ GA STITI, DODJELJIVO SREDSTVA KAKO BIH KUPIO STO VISE GLASOVA, STA CE I DRUGI SU PRIJE MENE.
ovo je samo nacin da ga njegovi ljudi dok je vlast po svim nivoima operu od odgovornosti...
Haman da ces sad popusit pravo
Gavrilo Gavrilović, propali kLosarkas, sporedna uloga, take-a-way zeljanica via Poljine, najgori premijer u historiji KS, i tako dalje😁
Ovo je samo opomena Trojkašima šta ih čeka ako zakažu u isporuci Vukoje, Drž. imovine, CIK-a... dvojici UZP-ova.
haha dodijeljena narodna sredstva kaze Dino nemaju politicku pozadinu,ma veceg manipulanta i lazova majka na Balkanu odavno nije rodila
OVAJ JE ZAŠTIĆENIJI OD SVIH SUDOVA (ZAHVALJUJUĆI OBERBOSSU MARFIJU) NEGO IJEDAN MEĐED U ŠVICI.