Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Dino, Turska je 52 godine je u statusu kandidata, uopće niste ispunili traženo, nego je ovo isprošeno od EU. Ovo je urađeno samo da bi narod ponovo izglasao istu vlast.
Nije do Evrope već do Turaka. Oni su tražili pristup a nisu htjeli da rade na uskladjavanju zakona sa EU
Europol.Tender.Pausal.Dubayi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I onaj kad si shvatio da je plata 8.900 KM
svima je nije samo njemu.. i tvojima prije njega je bila tako da...
Europol.Dubayi.Tender.Pausal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A TEK KAKO JE SRETAN ONAJ-NAKOV FORTO! KOLIKO ONO DOBI GLASOVA NA IZAORIMA. A , DA ZABORAVILI GA STAVITI NA LISTU-"RASTURIO " BI. KAKAV LIK. VAU!
KAKO JE TO MOGUĆE! A "BRILJANTNI " KOŠARKAŠ I JOŠ "BOLJI" DIREKTOR K.K. BOSNA, "IZVANREANI" PREMIJER KAKTONA, PA OTPADNIK SDA, I NIPOV SKUPLJAĆ PROPALIH POLITIČKIH "KAPITALACA". POLITIČKI JAD!
A koliko dugo cemo biti u pregovarackoj fazi ? 3,5,10 godina? Pustite se Evropske unije, bolje da nikad ne udjemo nego da udjemo a da se na***imo Dodiku i Covicu pa da postanemo taoci njihove politike.
Koju korist imaju građani od vašeg pregovaranja? Kada postanemo članica EU zvanično onda možeš reći da se nešto uradilo.
Zamisli kolko moras biti Tupav da u ovo povjerujes
To vi malo oci mazu zato sto uvodite vize arapskim zemljama, e moj Dino nemas ti pojma sta radis?
Jeb..s arape
jeb..li te arapi
Mi čemo biti sretni kad ti i trojka odete... Šta su Dodik i Čović popustili samo reci..
Sad nek oni bar dvaest godina deru ha ja
🔊Trojaneri će povećati cijene struje. 🔔🔔🔔Ovo je novi udar od strane nametnute Marfijeve izdajničke ekipe. ➡️Dijeli dalje!!
Ja koliko vidim stanje u BiH sve gore i gore , radnici i stanovnistvo nam odlazi , kriminal na sve strane i vi politicari neodgovarate ni za kakve zloupotrebe , evo i primjer Novalic , Solak i Fikro nikako da odgovaraju za osudjen slucaj , a vi zamajavate javnost kojekakvim pregovorima sa Evropskim zvanicnicima !
Cim drzava uvodi Radnu snagu nije tako lose
svi vidimo da se pogoduje dodiku i covicu da bosnjaci gdje god treba da odlucuju imaju veto od ove dvije strane. ja neznam je li ovaj toliko ubjedio sebe da zaista misli da mi vjerujemo onome sta on prica. ili misli da smo mi svi retardirani i ne vidimo da se ovdje vlast i moc bosnjaka sputava. pa nijedan zakon nisu usvojili da ga je podrzala venecijanska komisija ili EU. o cemu ovaj prica
Na tome ce zelenom svjetlu i ostat dugo i dugo godina a nikad u EU
Kuš, ne treba nam to
Konakovicu kad se u ogledalo pogledas, RAZMISLIS LI IKADA STA BI NA TVOJA DJELA I TVOJE KORAKE REKAO UVAZENI DR. EF. ZUKORLIC RAHMET MU DUSI. Osijedio si i izlizao se od povodca koji vodaju Hrvati i Srbi.
dao BOG da nikada ne udemo u sotonsku tvorevinu
Magarac.