Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ne razgovarate nego trpite ponizenja i ucjene...nije razgovor da ti lik psuje genocid dok vrsi drzavni udar usput
Ovaj Konjaković nije dobar sekunde. Spreman kaze razgovarati. Nizasta ti nisi spreman garibe osim klepnut ušima... I ti i Njiva i Smoto. Smije vam se svak sta vam rade SNSD i HDZ.
oni lopovi iz sda decenijama suradjivali sa agresorima...a ovi uhljebi nastavise...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ima da si spreman vise kad ste sve predali, pazite se jos samara. Ubrzo ce te na smetliste akoBogda
Covjek koji je dao Gasne Interkonekcije Dodiku i Covicu, Spreman Dati Izborni Zakon Covicu, Spreman dati Buk Bijelu Srbiji,Spreman Pomjerati Granice da bi Srbija dobila Hidroelektrane na Drini ,Spreman Isporuciti Ustavni Sud Dodiku i Covicu,Spreman da udze u Otvoreni Balkan odnosno Veliku Srbiju itd e za to si Spreman !
Zar se niste napričali, možda na djela da pređete?
Šta bi dao Bake za još sekundu vlasti
Pa niko ne ponizi ovaj narod kao trojka.Bljak
Mislite sve sto vam budu trazili dati cete bez grca na licu.Vec vidjeno
Klasični folirant i šaner.
I obraz, i princip, i majku, i oca, i državu, i naciju, i vjeru, bi prodali za fotelju na vlasti!
Ma ti ćeš im ga i popušiti samo da ostaneš na poziciji
omiljeni lik sda gamadi
Vec ste im dali mnogo više nego što treba a sad cete im dati imovinu i zastitu od suda
DINO ti treba samo da kazes jednu stvar i dosta,NA OVAJ NACIN KAO STO RADI DODIK I COVIC TIPA PRITISCI UCJENE ITD NECEMO RAZGOVARATI I TACKA,zasto da nas stalno ucjenjuju i pritiscu NEMOZE I GOTOVO,NEMORAMO SE NIDOGOVARATI AKO CEMO SE DOGOVARATI SAMO KAKO VAMA PASE E NEMOZE MRSSSSSS
I šta ti imaš uopšte razgovarati sa veprom? Čovjek pravi državni udar a ti bi još sa njim razgovarao. To je dokaz za to što si izjavio da ćeš dati sve za stolicu.... Ali idu izbori zar misliš da će ti mandat biti 4000 godina ko faraonu...
Gavrilo nesrečo.
Jeste li vi spremni odstupiti?!
Kakav otpad od covjeka
pinokijo