Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija=društvo jednog lica...
E samo da znate koliko nam je važno vaše mišljenje.A to što vi sebe tješite da je nama to noćna mora,to su potezi očajnika
gooUser toliko vam nije vazno nase misljenje da nam ne date granicu da predjemo zbog istog
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U isti kontekst staviti Selmu Bajrami i Severinu ne ide. Selma Bajrami se nikad nije oglasila povodom Srebrenice i Bosnjaka za razliku od Severine koja je bez dlake na jeziku. Selma im se cak uvla cila u g.
Severina ti si žena sa stavom! Selma ne može sa tobom u istoj rečenici a ni da mnogo probosanskih političara!
Ovaj kolutas svakoj corbi mirodjija,
Gavrilo
Konko ne peri se, aBd ovo ri je zadnji mandat u politici aBd
bravo curo...braaavoo
Neces je.at
Jao kamo se nasekira nad Dince uhapsise nam Afriku Papriku. Dince li Dince ne vidim da se nesto puno sekiro kad je onaj iz Tuzle proveo godine u Beogradu u zatvoru. Kad se Bosnjaci hapse po granicama. Kad granice izgledaju koda si dosao u drugu drzavu gdje nema nikakvi obilježja drzave. Nesto mi se Dince plaho tu ne sekiras.
Mozda je Stranka Zna se Koja jedini garant opstanka Bošnjaka na ovim prostorima. Samo još da se muz sta pita mozda bi i pobjedili ovako Mira Marković vuče sve konce . Šta ćeš kad ti je i babo znao da si papučar
cime se ovaj bavi dok nam drzavu prodaju
Nek si se dince i ti javio, nemoj a da nesvratis u Dubai, naruzi malo vucka , cik ako smijes kao sto redovno pljujes po Zeljku i baketu.
haha, znači severina je hrvatski špijun 007 kojeg je vučić dao uhapsiti.
De din koji politicki poen, naruzi ih kao sto volis reci. Imaj muda pa reci vucku i miletu ono sto Zeljku i baketu govoris.
Lessie se oglasio..
oglasio se difovac
Seve carica! Društvo jednog lica ste izabrali Vi građanke i građani Srbije. Uživajte
U Srbiji nema izbora! Tamo se vučić samoizabere uz pomoć DB-a
Što se više gicaju, više se upetljavaju. Valjda i AV skrljaju.