Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On te i postavio kako bi davao dozvole za takve stvari
cim se oglasavaju i delic i konakovic jako mi je sumnjivo, da nije dogovoreno ovo, da schmidt lupi pa da ovi iz Trojke skupljaju politicke poene na ovome, da se operu malo, jer znaju da su pali na izborima haos, cak 20k glasova
Ovo je naknadna pamet Trojanera.Koji su pohrlili da za malo prolazne karijere .stolice .odobre rusenje Ustava na stetu jednog naroda.Bosnjackog.Da budu sluge u rukama drugih. protiv vlastititog naroda.Vlastite drzave.Narod ce vam suditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Schmidt smije govoriti ovakve stvari jer je tebe i tebi slične nametnuo na vlast
Kada su bili protesti pred OHRom par dana pred izbore pojavili su se konakovic i njegovo kuče muzur, nakon izbora nigdje ih nije bilo na protestima, smutljivci i lazovi
Šta znači da "nećete dozvoliti"? Za mene bi to značilo da nećete ni na koji način sarađivati sa OHR-om dok je Schmidtler na njegovom čelu. Međutim, ovo je stara SDA škola koja se sastoji od populističkih "oštrih osuda" iza kojih ne stoji nikakav konkretan plan. Nastavit će se sve kao do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I šta kaže hinja Senad?
Ko je Konakovica poznavao i Smit ce mu biti omiljeni lik.
Res, non verba, moj Dino.
Vidi junaka kifle, kamenom ga s ramenom. Halo kartelaš ne bi sa toliko glasova upravljao ni u svom selu oko Rogatice da ti nije Šmit lera
Ne može se izjednačiti zbog Srebrenice, ali bilo je zločina i od, strane ar bih, pogotovo mudžahedina, pa Herenda taj iz ševa, pričali su generali, treba svako da bude realan, a poslije rata kriminala otimačine resursa i drž imovine, tako da niko nije skroz čist. Naravno sa mladićem i srp zločinima sr ne može uporediti jer ih je bilo puno više.
Ne može se izjednačiti zbog Srebrenice, ali bilo je zločina i od, strane ar bih, pogotovo mudžahedina, pa Herenda taj iz ševa, pričali su generali, treba svako da bude realan, a poslije rata kriminala otimačine resursa i drž imovine, tako da niko nije skroz čist.
po algoritmu ide populizam, ofirno ti je sve to
Dozvolio si da suspenduje ustav. To je stotine puta gore od bilo kakve izjave. Ali tad ti je bilo ok da prodaja državu za fotelju. Gasi dućan stranku i idi odavde da te više ne gledamo.
Jesi li ga pitao šta smiješ reći o ovoj situaciji, jeste li opet na poziv skočili pa otišli da vam kažu kako i šta da radite
I sta ces poduzeti?
Nije hi njemački Hićo osuđen 1945 ali to ne znači da nije bio zločinac
NEKA MI NEKO KAŽE ZAŠTO JE BIO U ZATVORU ALIJA RAHMETLI,I TO ZA VRIJEME TITOVE JUGOSLAVIJE.
pa ti lizes d smitu
Ovdje se Schmidt pogrešno izrazio . Nitko normalan ne stavlja u istu ravan ovu dvojicu . Vjerovatno je u pitanju što se pravi kult ličnosti što je na zapadu nepojmljivo . I što se toga tiče Schmidt je u pravu .
Ti si prvi koji je to dozvolio