Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceg izdajnika pichka nije izbacila
Paintboll IZDAJNIK!!!
Jeli to onaj direktor što njegova firma projektuje i vrši nadzor na dionicama Autoceste. To je onaj što izmišlja nove petlje i odmorišta za motele, benzinske pumpe- koje tali s tajkunima SDA, suprotno planovima za autocestu. Kaže ja bi je tu postavio, šta fali, nije plan sveto pismo ! Ja što kažem tako mora biti !
Šmit im je nametno,Deenov dečko će im umetnuti.
Nikšić Njivo je za prošloga mandata,uvalio svoga brata u Autoceste FBiH,pribavio sebi stan u Sarajevu od 150 kvadrata,švercujući donirane traktore poslije majskih poplava...
USA, UZP, FGR, NIP i KLIX u udruženom zločinačkom poduhvatu!
Ako izglasaju vladu zaobilazeći klub Bošnjaka u Domu naroda,onda je to klasični DRŽAVNI UDAR i takvoj vladi treba iskazati građansku neposlušnost.
Banditu izdajnički.
Ide novi zakon ako ne budu imali većinu , Trojki će Shmit uduplati glasove .
Jedini koji prave nered ste vi trojkaši.Tu priču pričaj nekome drugome.Bošnjački narod ste doveli na ivicu međusobnog sukoba zbog želje da zasjednete u vlast.Mrš .
Hapsi Dino lopove iz SDA a nemoj zaboraviti ni DF
Za lažne optužbe takođe se ide u zatvor, pa ti nastavi srat i nemoj reći sutra nisam znao.
Konakovic podrška selam iz Srebrenice
Izdajnik bosnjaka i diplomirani nastavnik fizickog Dinokio Konjakoviiiic....
Slagali vlastit narod i preko Smita silom da bi bilu tu gdje i jesu, i jos ima sta reci. Fujjjj u Štalu stoko. Policija vas cuva i to politicari.
Kako mislis slagali jada imaju vecinu u oba doma? Hvala
Brkata konzerva fuujjjjj u štalu.
Glasao sam za tebe na zadnjim izborima. Nikad više, kunem ti se!!!