Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provaljeni ste trojanski špijuni
Kako si počeo Marfijevo brašno jesti misliš da si nedostižan
Ima i jedan špija radi za zapadnog susjeda. Nemeromo ga imentovati al moremo kazati da je visok preko 2 m i da je jedini diplomiro prije nego je polago ispite. A ko li je taj, da nam je samo znati!?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ti.radis za SOA i USKOK:)
Isidora Mijanović otvara OnlyFans!!!
samo naprijed Dino
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Danas je bio malo obilatiji sendvič kod Sebijee hahahahaha
a kao ti nisi njihov
Bolje da se analizita ko nije jer vecina vas radi za interese beograda i zagreba
Uhvatiše Klix!!!! Corpus delicti!!!
Kako on lijepo kopira kolege sa istoka i zapada.
Hahaha pa TI SI ŠPIJUN
Odgovor je u ogledalu...
DINO IZDAJNIK
Levat vrsenje ovakve istrage se ne objavljuje i ne komunicira do samog okoncanja istraznog postupka i to tek nakon sto istraga rezultuje hapsenjem. Ovo su drzavne tajne amateru, pa je sad tu i sumnja u tvoju involviranost. Nula bodova Dino, nula bodova.
Ko analizira ? Sigurnosne sluzbe ili kvazi obavjestajne sluzbe NIPa ? Ako se zaista provode analize odakle tebi te informacije, zar se takve analize i provjere neodvijaju u tajnosti ?
Avdo avdić kvota 1,01
Meni su ljudi pričali da neki od njih sjede u vrhu NIPa.... pošto kupio po to prodao....
Špijuni su među vama
Bice dobro aBd :D
Balkanski šijun II. Nastavak poznatog filma u režiji kifle.