Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista , upali auto za Mostar i vidi koga mozete staviti na novi spisak
il kovačići bliže je
Aferim, hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imali šta da ti svojom glavom razmišljaš
"Radi se o najvaznijem savezniku?" Kuku nama ako su nam Turci najvazniji saveznik. Da smo prava drzava koja drzi do sebe kod sljedeceg prijedlog za turskog ambasadora treba se ponasati isto tako. To se zove reciprocitet.
Hoće troika da šalje svoje gulenovce
Zamisli Srbija predloži za ambasadora nekog ko pljuje po BiH i njenim institucijama. Neko poput Milomira Marića. Da li bi se ove naše fake patriote složile sa izborom ili bi rekli ne dolazi u obzir. Ali čim se spomene bilo šta o Turskoj, turkofobi i hejteri krenu hejtovati istog momenta. Ako si rise po mojoj državi i mojim institucijama nećeš ni prismrditi ovdje a kamoli još dobiti zvanje ambasadora. Ovo je bio amaterski potez od Denisa.
Svi vide se nas da je go lopov u vlasti...
Kakve mi izdajnike imamo a prestavljaju se Bošnjaci. Sad vam je jasno ko je i kad šta pisao i poturao kopilad Bošnjacima. Turskoj govno nečeš poslat morače sami svoje govno pojest.
ee3 moj kadrijaaa
Treba biti iskren i priznati da Bećirović radi pravi posao, a da nam Turska nikada i nije bila prijatelj!
Pošaljite ga i ukinite agreman sadašnjem Turskom ambasadoru ako ovoga odbiju. Ako imate kičmu i dostojanstvo
polupismeni klošarkaš , lažovčina, dušmanin, prodata duša, izdajnik, .... nastavi niz
Puna podrška za Denisa, jedini čovjek koji radi i gradi ovu našu državu.
Hajde već jednom realno stvari da pogledamo i da vidimo ko radi za dobrobit a ko je populista i skuplja političke poene, jedini čovjek koji radi za dobrobit ove nam naše drage države je Denis Becirovic, samo naprijed predsjednice.🇧🇦🇧🇦
Sve su to price rekla kazala, jedini koji radi u ovoj državi je Denis ako ćemo iskreno pisati i govoriti🇧🇦
Sve osim mudar. Gdje ces ovo govorit pred novinarima...
Gulenovci vam ne prolaze, Trojaneri izdajice roda svog.
Konakoviću, probosanske snage i oni iz RS-a i Hercegovine imaju dva različita politička koncepta. Probosanske snage treba da vode borbu za ravnopravnost svih njenih naroda na cijelom teritoriju BiH i nemate vi šta činiti ustupke politikama iz RS-a i Hercegovine koje hoće podjelu zemlje. Vi ste suprotstavljeni. Vi od Čovića treba da zahtijevati veća prava Bošnjaka u Hercegovini, a ne da mu završavate Herceg-Bosnu izbornim zakonom.