Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski cvjetić
Odlican intervju 👍
Hrvatski cvijetić sa zavrşenim osmim razredom osnovne škole. Rodila ga njegova Marica nako urednog. Vidi kako mi je lijep, ko strašilo u kukuruzu
Čovjek hladno zaobilazi presudu Gaga o UZP. Dalje se nema što pričati, Dritan neznalica i izdajnik.
Ubio u pojam jazavce zelene
Zekan
Ovo je čovjek koji može ujediniti BiH i povesti je prema napretku. Sada se jasno vidi koje ga snage napadaju i koje snage su protiv moderne i napredne BiH. Dodik kojemu ovakav razvoj situacije u BiH nikako ne odgovara.
Lik je frajer, svi ih je zedne preko vode preveo
Zasto brisete komentare? Top komentar bukvalno nista uvredljivo nije napisao, ili se po defaultu mora pisat protiv Osmorke?
U sukobu su sa Konakovićem, i sve što je pozitivno u vezi njega u zadnjem periodu se briše. Nevjerovatno je šta rade
Kad si pustio Čoviću i Dodiku dvije trećine vlasti , sad možeš odlučivati šta hoćeš . Sad ce biti kako drugi hoće.
Konaković je king
Zašto ste obrisali prvi komentar čovjeku koji je napisao da je gledao intervju i da je Dino eksta nastupio? Auu, je li to ta sloboda govora gospodo?
Heroji BIH su zivot dali za Bosnu, svakog od njih neka ti prodje kroz glavu koje su zrtvovanje podnijeli i oni i njihove porodice. I HR i Srbija su bili agresori 92 - 95.
Ako si komunista jel to znači da zaboravljaš svoj narod i zločine nad njima i hoćeš da budeš dobar sa zločincima u nadi da će se oni promjeniti!? Ili stvarno misliš da su oni dobri? ili te stvarno ne zanima tvoj narod nevezano za ovog čovjeka čisto me interesuje neka me neko ispravi baš me zanima.
Citaju komentare i kroje intervjue
Nisi svjestan koliko si omrazen. To ces saznati na slijedecim izborima. I sto nije glasalo za SDA sada ce glasati.
mrs bre klosaru.
Izdaja svih nas obespravljenih i potlacenih bi bila ako bi osmorka ili neko od njih otisao u vlast s Sda na Federalnom nivou. To bi bio alibi Sda da se opere od kriminala, da sacuva Kcus, Telekom itd., i da vas uvuce u kriminalnu prljavu vodu koja se moze samo razbistrit bez Sda. Onda bi vas Sda u toj vlasti karindzala i poderala. Haram bilo ko ode s Sda.
A zašto tako Dino? Puno je bolje kad se ljudi naoštre, kad sebi stvaraju neprijatelje, kad su ugroženi i paćenici a stanovništvo izlazi iz zemlje. Kome treba mir i stabilnost? Kome treba razum kad imamo “ čistu” emociju što radi poput hormona kad smo bili u pubertetu?
Lijepa primjena sarkazma👍
Je li ovo onaj dobar decko sto ga nahvali Milanovic?