Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, Dino. Mada danci to dobro znaju.
154@Jes Jes brzo uči šta li onda naučio za 20 godina u SDA. I njegova diploma kaže da uči brzinom svjetlosti kad je mogao prvo diplomirati pa onda upisao fakultet i za 7 dana položio 30 ispita.
Dajuci Dodiku sigurnost drzave ti najvise doprinosis tom ruskom uticaju.
Ti si jedan veliki problem i tvoj ego za Bosnjake, zalutali nastavnice fizickog u politici idi kolut naprijed nazad radi.
Dino , 👍👏👏👏
Od sad glasam za trojku hoću da uživam gledajući kako uništavaju Bošnjake i državu jer to i zaslužuju naivni Bošnjaci . Hoćete promjene eto vam promjene j...vas Nened Adžifesović
Dino bi jednu "šargarepu", što bi rek'o Duško Dugouško. Srećom pa nije El Bake, s njim bi narod dobio (još) jednu veliku bananu. Ovo je za TNL.
Mi ne smijemo ni u kojem slučaju biti selektivni i moramo brinuti o svima u tome je čitava poenta bez obzira na sve.
Koliko je ona uhljebarka Bisera Turković ovakvih sastanaka održala?
I ti si dio tog ruskog uticaja...
Konakovic u inostranstvu predstavlja Elmedina Konakovica!!! Nije cudo, imo je dobrog ticera Sebi i ja!
Dino, cire mu da ambassdu otvori i Bosni.
Od 15 zahtjeva ispunili su samo jedan I sad Konakovic krivi ruski utjecaj na njihovu nesposobnost? Ma odjebaus, prestanite krivit druge i zasucite rukave. Njima i ne pase EU, nema vise marke, tad ce bit Euro i dobivat cemo onoliko koliko Zapad odredi, to odma znaci manje krađe. A vecina fabrika se mora prepisati na EU, kao sto je i HR uradila, izgubili su preko 4000 nekretnina da bi usli.
Rusija, preko Dodiga, koči bilo kakvo približavanje BiH EU. Kao da je to nepoznato. Samo što Dino, za razliku od SDA, to kaže javno i glasno.
A ko je kriv za ruski uticaj da se nebi zamjerili traktoristi pustate mu da radi sta god hoce.
Ko je kriv? SDA koja je duvala u istu, srpsku, šišu zajedno sa Dodigom i Turskom.
Tako je, niko ne smije da mu dira Dodu
Imaš li ti Konakoviću konkretnih rezultata? Mani se celofana.