Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Kifla svira Peđi flautu.
Uzduž i poprijeko...sve prstićima udara.
Ne mogu ganjati jer su iz Naše Stranke obako ovaj firaun hoće da prebaci krivicu na sve!!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Blago tebi kad ti jedini problem u zivotu SDA, koja je od tebe napravilia budalu kakva jesi sad.
Svi ste vi ista mraka. Niste džaba isli na zanat kod SDA.
Kako te nije vise sramota pa niste htijeli glasat obicne prijedloge samo zato sto je SDA trazila al ne ti sad trazis prosirenje neceg na nesto trece FUJ si bas. Koristis smrt male djvojcice SRAM DA TE BUDE
KS kada ćete izgraditi nasipe oko korita rijeke Željeznice do ušća u Bosnu i od ušća pa sve do ispod Rajlovca? Jedno termoakumulacijske jezero u vodozastitnoj zoni u Doglodima da se napuni kada nivo vode dostigne maksimum, pa da tu možemo organizirati takmičenja u veslanju i sl? Samo kažem
Jel ovaj kreten normalan,pogledaj mu face, da nija pobjego sa terapije.
@ SaDrineMerhaba 25 godina se unistava ova zemlja tako da su svi isti i svi samo gledaju svoja posla a za narod niko ne brine.
E jesu se upalili SDA botovi čim vide Konakovića. Kakav god da je, deset puta je bolji od SDA lopova i izdajnika. To ja najbolje znam još iz rata, većeg ološa i kukavica od SDA članova nije bilo. Puna im usta patriotizma, a čim je neka akcija, svi se zavuku u mišje rupe. Ako SDA ostane na vlasti i 2022. gubimo državu 100%. Kukavičluk i lopovluk su jedine osobine koje imaju.
Kakav si ti idiot i bezobraznik Konakoviću. Stid nemaš, guzici se ne bojiš...
E moj Konakovicu, skupili se dusmani da nas razore a ti umjesto na njih po sda pljujes i pri tom se koristis tudjom nevoljom, mislio sam glasat za tebe ali sada nema sanse.
Tako je Dino,a to će se potvrditi i na sljedećim izborima gdje će sda opet biti beznačajna opozicija.
SDA papci ne kontaju da Dino ne prebacuje na KCUS, nego zeli da se tretiraju sve bolnicke ustanove isto, da za SVE ista pravila vaze. Glupsoni papanski.
Tacnk se dodje do zakljucka da je sda manje zlo od ovih ubleha, izgleda mi realna prica da je sav sljam napustio sda
Lik opsjednut sda i bakirom....bolestan frajer. Nezna sastaviti recenicu a da nema bakira ili sda, bilo da je opozicija ili vlast samo sdasdasda. Nije mi jasno sta lik zeli postici nista ne radi osim sda bakir
ma svi ste vi isti
ovom svaka druga recenica_ SDA
SDA je zlo!