Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Escobar izbornom prevarom ostavio Dodika na vlasti a Bonskim ovlastima prvo dao vlast Čovicu a potom Bošnjacima nametnu Trojku. Sad otvoreno kaže da će prvo čekati referendum a tek onda reagovati, i to samo političkim sredstvima. Do tada će ustavni sud i druge ključne institucije predati neprijateljima države. Bošnjaci se dovode u situaciju da se političkim sredstvima više ne mogu braniti.
Tako je Pablo se kune sa Bosnom a radi na nestanku jedine nam državeBiH Dodik je u pravu kad kritikuje zapad a oni ga podupiru to je škola međunarodno ruske politike
Sad se samo Bošnjaci provjeravaju. Ama bas svi ispituju reakcije Bošnjaka . Kako će podnijeti gubitak države i njenih institucija. Ono što radi Dodik kao da je već dogovoreno. Malo će se žaliti i kritikovati pa priznati ko on je jak. Ali kad su uveli embargo samo Bošnjacima to je ok. Kad su BiH patriote stvorili respektabilnu Armiju i krenuli da oslobode cijelu BiH onda su svjetske sile prijetili ratom . To nisu prijatelji BiH.
kifla ...momentum....ublehaa..izdaja.. nametnut podoban ali nicija nije do zore
Jadni mi, ko nam je ministar vanjskih poslova :( On jednostavno nije kompetentan za tu funkciju, poluobrazovani lik
Kad ih vidim skupa osjecam neku prodaju.
Jesu se sastala dvojica lupeza i lažljivac obadvojica rade na razbijanju drzave podrzavaju Covica i Dodika.
Eskobar ga je i instalirao nakon sasatanka u Neumu..Obeć'o Dino i što treba i što ne treba , samo primi me...
Neobicno Bosnjacima sto im se predstavnik ne svadja i ne laje okolo, vec sjedi i razgovara. Ako ne salje Hrvate i Srbe u neku stvar, ako ne blokira njihove prijedloge, ako svaki dan ne kaze koliko je ko logora imao i koliko je Bosnjaka stradalo, nije dobar plemenski vodja i ne predstavlja svoj narod. Ne znaju Bosnjaci da postoji i ovaj put, civiliziran. Kojim je moguce i napredovati, a u miru dogovoriti i zivjeti. Polako.
Konakovic i trojka su suocesnici raspada Bosne
@Espspanija... NE LAŽI UZP-ovče! ZNAMO DA SU VAŠI ŠKRIPARI I SKRIPTARI, POSLIJE SINOĆNE BLAMAŽE I POKUŠAJA FALSIFIKATA PUNO GOREG OD OVOG U CAZINU, (JER SE OVIM PREKO PARLAMENTA IŠLO NA RUŠENJE DRŽAVE) DOBILI ZADATAK DA IDU NA NOVO BACANJE DRVLJA I KAMENJA NA SDA (DODUŠE HADŽIFEJK VAM JE NA ODMORU, ALI ŠĆEPO RADI PUNOM PAROM). DAKLE CILJ UZP-a: DIŽI HAJKU NA SDA DOK 3- KA POTPIŠE VUKOJU, A ONDA RASPAD SISTEMA.
E. Konaković je najveća štetočina i najopasniji bošnjački lik u 21. st. On je daleko opasniji od Nikšića i Forte jer su ova dvojica odveć pročitani kao relikti komunizma i stranih obavejštajnih službi. Konaković kao pseudo-desničar, usto vješt kao populistički manipulator (Memić, respiratori, "antikorupcija"), okuplja oko sebe znatnu vjerničku populaciju i prvi je favorit stranaca koji ovom narodu žele isto kao i sh-ši. Stoga, stanimo na put štetočini ili nema države!
KONAKOVIĆ NE SAMO DA ŽELI ČOVIĆU DATI "LEGITMNO PREDSTAVLJANJE", ON TRČI I GANJA GA DA MU GA DADNE - JER, JADNIK, NE MOŽE SPAVATI DOK SU NJEGOVA BRAĆA HRVATI OBESPRAVLJENI. ALI NIJE NI TU KRAJ, ON ĆE ŽURNO IZA TOGA ČOVIĆU NA PLADNJU PODARITI NOVI "CIK" - KAO ŠTO MU JE DAO USTAVNOG SUCA, TAKO DA ĆE POGLAVNIK POSTATI TRAJNI APSOLUTNU MONARH NAD FBIH.
Mogu samo misliti šta je sada prodao...............
Trojkaši su sinoć i formalno postali dio UZP-a. Pokušali su u gluho doba noći na prevaru Poglavniku dati Vukoju, kako bi mu širom otvorili vrata za da u kooperaciji sa Dodikom i nekim stranim faktorima lagodno krenuli u secesiju i razvaljivanje države. Jutrošnja Marfijeva pohvala te sinoćne sjednice (usvajanja nekoliko energetskih po nas štetnih zakona) govori u čijoj je režiji ova podvala.
kakvo kmečanje sdaovaca, lol.
Zamislite ovog americkog vuka i ovog naseg srednjoskolca u pregovorima. Strasno.
Nigdje bez Brkića