Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kader kruzni tok da napravi u Barama kod groblja gdje se skrece u Sipsku ,zbog kojeg se formira kolona sa Ciglana a da probije tunel Bare - Hotonj ispod K. Glave...........
Konakoviću , izgradi kakvu fabriku , da se neko zaposli. Inače , moram reći da ličiš , sa tim benom na Seku Aleksić. Lijepo je da si rješio problem pasa lutalica.
Konakovic najveci lazov i ublehas .Sve ce biti sljedece godine ,ozbiljno ce on nesto pokrenuti sljedece godine ,ima on viziju 2020 koju ce poceti provoditi od sljedece godine ...Do tada mi NEMAMO VODE u glavnom gradu za sta je ON ODGOVORAN da ne pricam o psima lutalicama ,gradskom prevozu,nezaposlenosti...Hitno smjeniti nesposobnog lažova i ublehasa koji se samo zna slikati po SFF krasti i davati ozbiljne ublehaske izjave jer je rezultat njegovog mandata jedno veliko NIŠTA
--- Sljedeće godine počinje gradnja Prve transverzale Ja se pošteno govoreći već nakon PRVE osjećam drugim čovjekom ! Podržavam, sad će Srebrenica u Vogošći još tješnje biti povezana sa Ajnadžićem u Centru ! Vidim ja da svi putevi vode neminovno u ... povratak ! :))