Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci šuplja od koje niko nema nikakve koristi osim konakovica i kompanije s njim
Trebali bi sad naci koliko je ovih zemalja iz OIC bilo suzdrzano, a koliko protiv rezolucije u Srebrenici. Ubjedjen sam da broj nije mali. Ali pazi samo diplomatskog rijecnika "kriza u Gazi", "nastavljeno nasilje", "ocuvanje ljudskih prava' ili "principi medjunarodnog prava" da ne idem puno dalje.
Posle izbora ovaj član Dubai kartela ide na izdržavanje dugogodišnje kazne koju će donijeti pravedno sudstvo a Novalić izlazi i postaje najvjerovatnije predsjednik. Posle izbora neće se moći zataškati afere sky aplikacije a u njoj ima više dokaza nego po kojim su osudili Novalića a Jelku nagradili boljom pozicijom.
Ostani u Kamerunu.
ljudi moji ko nas predstavlja. srednju skolu zavrsio u ratu a mi stariji znamo kako se to odvijalo. Ima fakultet gdje prije diplomirao a zatim polagao ispite. Nema adekvatno obrazovanje za sluzbenika u ministarstvu a kamoli ministar da je. dovodi se u vezu s opijatima. poltron, korumpiran, neiskusan, lazljivac. ukratko 0 od čovjeka
Čovjek radi samo mi nerazumijemo
Kaže Gačanin na sudu u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi. Sad nešto kontam odakle onolika lova za predizbornu NiP-a.
čuj Kamerun.....ne bi ti ni do Neuma da nisi zasjeo u fotelju....čuj Kamerun....o majko mila....
Vau. Gdje on lobira.
Nevjerovatno.
Bisera je bar neku hurmu donjela, ovaj ništa.
Batali se švrljanja po svijetu. Gori ti kuća, ministre!
A diplomatska mreza po svijetu davno izgorila, a pogotovu ove godine. Ali koga sve tamo nema, kakvih neznalica, kakvih mediokriteta, kakvih nesposobnjakovica neobrazovanih koji su namakli nekakve fakultete. Drugim rijecima koga mi placamo i koje su to sve bacene pare.
Samo tako Dino, Becirovic-u itd spajaj te nas sa svijetom pusti se botova tj obozavaoca stranaka. :) Karteli, manteli, i te neke mecke na kvadrat! vise ste diplomatske ofanzive vodili nego 98% politicara tj kvocki ovde sto samo sjede na jajima i kvocu o nekoj Bosni :) Gdje su ovde vijesti o Becirevicu i njegov ofanzivi diplomatskoj po EU citavoj?
Ovde izgleda narod isto neki roj buha, kad se spomene SDA zuje , kad se spomene SDP opet zuje!! ili bilo koja strankica. Narod je MOC, a ne neke strankice, vi ih dizete na nebesa i spustate tj fotelje! vi ih placate, preko vase grbace otplacujete sve :) oni su obicni piuni koji ce da rade za vase interese a ne njihove! Ne rade za vas noga! zato ste i izgubili moc jer poceli ste da ih obozavate!
Dusa mu hodati po konferencijama koje dodira nemaju sa BiH.
Reci to Elmedine onima koji su te instalirali kof nas u vlast, oni su odgovorni za stogodisnju patnju Palestinaca i uklanjanje svih elemenata koji su im pokusali pomoc
U Gazi je g.enocid
ŠIRI BIZNIS KARTELA NA KAMERUN