Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako nam profesor tjelesnog odgoja bude ministar vanjskih poslova onda je ova drzava definitivno otisla u 3pm
HaHa..Ovaj tip nije čist u glavi..Pa ti bi čeličnu kuglu razvalio u roku 5 min.Narode jel vam jasno da se sve svodi na fotelje i dobru zaradu,a pogotovo kad je ovaj🌻u pitanju!!TI SI JEDNA OBIČNA SRAMOTA
Ide sad oporezivanje kladionica u FBiH I to retroaktivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vanjska trgovina, vanjski poslovi, područje sigurnosti, civilni poslovi. Nisam znao da završavanje DIF-a daje kompetencije za sve ove pozicije 😯
Vidovnjak?
Mrzim Sda, ali Dino pretjerao si.Mijenjaj ogledalo pa se onda zapitaj ko je najljepsi na ovom svijetu.
Ako može nepismena Crnogorska seljančura biti direktor najveće zdravstvene ustanove u BIH i automehaničar voditi obavještajnu službu, ne vidim zašto čovjek sa regularnom diplomom nebi mogao?
Nije on završio DIF ili ti Fakultet sporta i tjelesnog odgoja. On je "završio" večernju školu na FASTO nekakav menadzer u sportu. Ne može on Ronalda sa čistim papirima prodati a ne ministarstvo voditi.
Fujjjj
Htjeli ste promjene, sada gledajte. Promjena ne znači uvijek da je promjena na bolje. Od SDA stvarno nije teško bolje, ali ovi će izgleda pokazati da može i gore.
Mozda ministar za sport ako ima to mjesto. Dok ste na vlasti idi nesto drugo zavrsi. DIF ti bas nije neka preporuka
Dvije ovce ne bi znao cuvati.
IZDAJNIK svog naroda
Narod vec odavno bjezi u njemacku, a iskljucivo zahvaljujuci SDA
Ovo mi sve izgleda kao nocna mora!!! Konjakovica vratiti nazad u stalu!!!
Opet nećeš izbjeći hapšenje Tito će propjevati
Sto bi rekli ljudi: "Tko nas je kleo nije dangubio" kada nam ovakvi postanu lideri. Bakeeee pls come back hahhaha
Bosnjacki Dritan Abazovic!
Boze sacuvaj. Jel stvarno U BiH IMA naroda Sto njega i ovako neste podrzava
Inače, strašno si kvalifikovan za bilo koje od navedenih mjesta. Tvoja biografija obiluje iskustvom koje bi učinilo fanstastičnim diplomatom. Da ne spominjemo ekspertizu za vanjsku trgovinu. A o područuju sigurnosti da ne govorimo, sigurnost jednostavno zrači.