Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@GlassNaroda Glup si koliko si težak.Crkni od muke zajedno sa svojom trulom i korumpiranom (sda).Nema vam spasa ima da vam čorka bude novi dom i imovina zapljenjena.
eto vidjet ces ti okati gdje ce te nastavnik fizickog dovesti i koliko ce se tvoj budzet kucni popraviti i koliko ce biti bolje ...
Interesantna je stvar da je ovaj komentar bio namijenjen isključivo jednoj osobi.Čim su vidjeli da je moj komentar dobio podršku od čitatelja Kojima Se Zahvaljujem odmah su se zakačili za moj komentar kao pijavice samo da bi skrenuli pažnju na sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moze li tvoja supruga dokazati enormno bogacenje
@GlassNaroda o labude, nisam te odavno vidio. Novo ruho vidim, al su gluposti koje pišeš identične :))
Zivio Konakovicu udri sda bagru
Kada ste već otjerali mladež za Njemačku, nećemo plakati za političarima.
KONAKOVIĆ OPTUŽIO BOSNJAKE DA SU ETNIČKI OČISTILI SRBE U SARAJEVU www.stav.ba/konakovic-optuzio-aliju-izetbegovica-i-sda-da-su-etnicki-ocistili-srbe-u-sarajevu/
ko o cemu bolesnjaci politicki se glodju do besvijesti a sve oko toga ko ce upravljati 1 milijardom...
Radi ovakvih kao GlassNaroda trba ograničiti broj komentara na 3. Ovakvi su zaista prenaporni.
Jel to Konaković misli na sebe u ovom Zakonu ? Da mi je znati kako voditeljica na televiziji sa platom od 1000KM , može imati zemlju vrijednu pola miliona i još ušteđevinu na banci toliku? Da joj nije kupio nastavnik tjelesnog?
@halkaa Nije bitno na koga misli, bitno je da ih počnu jednom preispitivati. Pa za koga vi navijate za sebe ili za njih.
Kakav marketinški trik!! Pa ovo je najveca ubleha. Placeni ste da se bavite konkretnim stvarima, a ne da na ovoj demagogiji javnim novcem skupljate jeftine politicke poene. Sramno je to u sta vi svoje vrijeme trosite. Vi kojima ste povlasteni dio drustva ove zajednice na kraju cete je i sahraniti. Sram da vas bude.
GlassNaroda: SDA BOTINO : Muriza Memica je iskoristila SDA da bi uklonila jedinu hrabru i postenu tuziteljicu Dalidu Burzic ,koja je uhapsila i optuzila gomiluTOP- SDA ratnih profitera :Delimustafica,Arslanagica,Zukica itd !!
@GlassNaroda Turkobotu namazi se vezelinom da te Erdogan pocasti u bulju
Bravo za Konakovića ,odmah ukinuti budzet za koncertne pljacke !! Dezurne estradne varalice, za koncerte u Sa ( nova g. i sl.)naplacuju 10 x vece honorare nego sto naplacuju po drugim Balkanskim buharama !!
Hahahahah Dalija se vec obogatila,ti si CIST 🤣🤣🤣🤣
prepali se fakini... aaaa neka neka. svaka cast za vladu. samo tako...idemo mic po mic ima kokosara koji su navikli raditi po 2 sata a uzimati keš...eee pa ne nece da moze
Cekaj jel ovo onaj sto je bio predhodno premijer😀te ne valja mu ovaj te ne valja mu onaj,a ko te aktiviro legendo jel ono Zukić e dobar ti je mentor😀covjek koji je ne sposoban i bezidejan navise napada druge to je naucno dokazano.
Ko o cemu kurwa o postenju, stranka propalih sportista i propalih studenata difa.
Ova fora sa oduzimanjem nelegalno stečene imovine je bolja od nasilnih demonstracija i lažnih revolucija.
Jest ubo u zabranjeno. Panika medju lokalnim tajkunima. Šta da mu radimo-pitaju se? Ako uspije u ovome i ako su mu namjere iskrene dobija moj glas.