Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakoviću, lažeš građane, odgovori na pitanje da li entitet RS može napraviti sporazum izmedju MUPa RS i MUPa R.Srbije. Zar nije u nadležnosti države BiH i države Srbije potpisivanje takvog sporazuma. Nemoj nas praviti da smo nepismen narod, da smo svi botovi SDA, eto ja sam glasao za trojku, ali ti kažem da si politički nepismen.
Najveći šupljator ikada u BiH što je bio na političkoj sceni,
Procitaj malo Daytonski sporqzum. Neki je lik i objaavio tacke sporazuma koje se ticu tog
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi penzioneri i nezaposleni, borci a i najveci dio javnog sektora i zaposelnih u privatnom sektoru su za SDA jer ovi su lom, krsh, katastrofa jedna za drugom. Ostaviti ljude mahom bolesne s biroa bez zdravstvenog osiguranja mogu samo monstrumi !
Samo naprijed Dino ogoli uhljebe decenijske Bravo bravo da konacno neko njima skine maske samo naprijed da one silne prodate zrtve imaju konacno mira.a i njohove majke.
Bravo Dino majstore udri po izdajnicima sto prodadose komsijama reviziju za hiljade zrtava utvrdjenog i presudjenog genicida na svim relevantnim institucijama na svijetu. Jadne su majke Srebrenice sto ih unisti sdfa "struktura" rusenja i prodaje zrtava i drzave.
Bolje ti je da sutis, pametniji si. Okani se SDA i Komsica, radi svoj posao, sanjas ih..
Zar i ti smiješ i imaš obraza da nekome kažeš da laže. Čitava tvoja i sportska i politička karijera je stvorena i održava se na laži i podmetanju protivnicima, a i svojima.
Pa ako postoji sporazum mrmonjo onda ga raskini ako je stetan po BiH! Ma sve je nesposobno.
NiP kartel iz Dubai sto ste mutili i smutnju pravili mozete jos malo na celu sa NASTVNIKOM FIZICKOG, pometeni cete biti na izborima u Oktobru i onda se bavite onim za sta ste skolovani treniranjem djece a i DIF ste zavrsili tako sto ste na stelu 12 ispita za 12 dana koje je inspekcija kantona Sarajevo prezentovala.
A ti si odobrio njihovu Vojsku i Helikopter al tad sutis kao mis neki!
Kifla opet petlja i laze : https://istraga.ba/pomijesalo-mu-se-gradivo-konakovic-upad-srbijanske-policije-pravdao-sporazumom-koji-to-zabranjuje/
Konakovicu i ti si bio tda u SDA pa ti ocito nije smetao sporazum. Al djaba ti krecenje oktobar je blizu.
Jedno je potpisati saradnju, a drugo je odobriti policiji da radi u drugoj drzavi. E moj Konjakovicu, jadan li si.
Y... li ste ježa u leđa kad vas zeleni poćnu u ćuze trpati .
ovak kartal tim mora da ode sto brze
Zato što su zeleni isključivo fokusirani na vlastitu korist pod maskom vjere i lažne borbe za državu, a da bi je ostvarili moraju bit na vlasti. Njihove rezultate svi znamo kakvi su, međutim nije im mrsko lagat i podmetat da bi ponovo zaposjeli u fotelje iz kojih će uništavati sve što dotaknu.
Klix postalo avaz.2.0
Kartelaš, nije šala