Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom skupu ima, brat bratu, 3 milenija zatvora😁😁😁
I 30 milijardi nasih para
Ambasador Palestine bio na kongresu. Eto vi ćete iz SDA pomoći Palestincima. Prije ćete vi iz SDA od Bošnjaka napraviti evropske Palestince. Na korak ste do cilja.
nikad ne bih slijedio nekog ko je falsifikovao diplome da se docepa funkcije
Dušmani Bosne na okupu!!!
Žestoka konkurencija sam sebi! Jedva se provukao!
Masalla vid begova i ....a.
Sta je ovo? Skup dzuturuma, nepismenih, primitivaca, krkana i ulizica! Uhljeba 1.200 i nek svaki "kosta" ovu drzavu u brutu 4.000, znaci ovi sda uhljebi mjesecno idu na 4.800.000KM, Godisnje 57.600.000KM!!!!! GUZOVACE za nikakav rad! Pa nije ni cudo da su delegati glasali za sebkinog malog, 99%!!!!
halo trojkaši izdajnici, nema gorih od vas, uglavnom ste pobjegulje i otpad iz SDA,
Od Kulin bana do danasnjih dana najveci izdajnici BIH su aljo zvani 49% i evlad u njega sebkin mali zvani revizija! Izdajnici zivkovici!
Šta je sa ovim ljudima, kako stare sve pohlepniji. Svi kukaju ode nam omladina a penzionere na visoke funkcije postavljaju.
Narod je iznevjerila i trojka, i posle toga obično se SDA vrati trijumfovalno, narod im da glas ali iz protesta prema drugima. Ali ako sledeći put SDA ne pobjedi onda znaj te SDA-ovci da vam je to zbog Baketa. Čak i Tihić je bio pametniji u tom pogledu, kada je vidi animozitet prema njemu kandidirao je Baketa za predsjedništvo.
17 puta fatiha dje se poziva na ubistvo nemuslimana !
Dragi Bakire..dosta te je..penzioner si..idi.Nisi stranku dobio u miraz niti u nasljedstvo iako ti to tako očigledno gledaš. Šetaj psa, puši lulu, čitaj knjige...dosta je.
Fuj,fuj,fuj,fuj,fuj.
Seka i bake samo naprijed put do nestanka SDA blago nama
Ne valja Bakir sto mu je otac spasio muslimane ,doveo u gradove iz sela ,najeo obuko ,nahranio ,iskolovo kupio stanove i aute,lijećio besplatno ,zaposlio I doveo iz sela Srebrenice ,Foće ,Rogatice i Hercegovini I takvim sad ne valja Bakir,ali valja izdajica Konaković i Nikśić Jadni vi ,trebali ste ostat usrani ,pogani i śugavi
E vala jes nas aljo zajebo, naselio u gradove primitivce, krkane, neskolovane iz raznih golubovaca! Otjerao intelektualce i stvorio moralnu bijedu! Dovukao sugave, pogane iz raznih zaseoka!
historijske bosnjacke propalice i gamad.... gotov je bosnjacki narod za sva vremena
Ja ih stvarno ne volim, a najveci razlog je krug oko aktuelnog predsjednika,ali ruku na srce SDA je najjaca i najorganizovanija politicka stranka i to se vidi po ovom kongresu. Šteta zbog rukovodstva, da je neko normalniji na celu ja bih prvi za njih glasao.