Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam Nermina Nikšića,bravo majstore!! Kako je krenulo izgleda da će biti stranka jednog lica,ostati će sam u SDPu,Nerko samo naprijed,i nemoj slučajno skrenuti s puta😎🤣🤣🤣🤣
Niksicu Cengic igra za Sda i nadmen je. Umisljen. Misli da zna nesto. Sda zeli da tebe Niksicu putem Cengica smijeni kako bi onda Sda isla s Sdp. Tako su Komsica doveli.
gooUser Nermine ba ofiran si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve su to pokazatelji da je rasulo u stranci,100%😎🤔😁
Niksicu Cengic igra za Sda i nadmen je. Umisljen. Misli da zna nesto. Sda zeli da tebe Niksicu putem Cengica smijeni kako bi onda Sda isla s Sdp. Tako su Komsica doveli.
I u takvom rasulu se uneredise po SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma najbolje da ovog visokog gosta kolutanera izaberu za prezidentea hahahahaha kakva komedija od partije.
A nesto se zamjera SDA-u, ispade da samo SDA ima 2 kandisata a svi ovi ostali nemaju premca u svojim strankamq, cudna neka demokratija u BiH
Odlična ideja organizacija SDP-a da ostave Nikšića za predsjednika SDPa. Međutim i ja podržavam ideju da na čelu SDP-a ostane Nermin Nikšić, jer on je kao predsjednik SDP-a izgubio do sada sve izbore, a ne sumnjam da će i ubuduće. Čak nije uspio ući u Parlament BiH niti na direktnim izborima, a niti putem kompenzacijske liste na koju se sam stavio na boj jedan. Niko bolje ne uništava tu zaostalu komunističku partiju od Nermina Nikšića, to uviđaju i sami njihovii članovi.✅
A vi izaberite Lagumdiju za predsjednika kako ste vec i izrežirali i time cete sahraniti SDP na ovim prostorima!!! Podnosim ostavku i neka vam je sretno! Rahmetli Nijaz Duraković!
Otkažite skup, nema rumenog! Rumeni treba biti predsjednik.
Bila bi katastrofa za SDP da Becirovic dodje na celo SDP-a.. to bi bila ruka spasa za SDA.
Prvog rumenog seljacica i drugog prigradskog tornjaka koji je glasove nakupio po Mihrivodama, Podhrastovima i Sedreniku pa misli da je neko i nesto danas treba zvanicno odstraniti iz SDP-a.
gospodin Konakovic mudro došao kao gost jer poslje kongresa puno će kvalitetnih kadrova SDP-a preći u NiP sljedeći izbori NiP će izaći sa boljim rezultatom nego čitava trojka lagano će preuzeti biračko tijelo
Al SDA botovima smeta izbor najboljeg. Kad vidim koliko vas je protiv znam da je Nekannajbolji izbor.
Bosanske patriote šatro fol žele građansku državu, ali stvarne namjere odaje to što građanske stranke nazivaju izdajicama! Izdajicama islamske samo bošnjačke nacionalne države!
Prvi red vecinski ...alkosi
Druže Nikšiću mi ti se kunemo da sa tvoga puta skrećemo. U potpisu : Denis Bećirević Irfan Čengić
Gledaj parazitčina, valja ovo nažderat, odjenut, obući, stambeno riješiti, gdje je još keš za putovanja, za švalerke, švalere... Najpametnije bi bilo onako kolektivno ih negdje u radni kamp zatvorit, kancerogeni paraziti!!!
Nermin Niksic po mom mišljenju ne bi mogao biti ni kondukter u lokalnom busu Jablanica-Konjic
Bila bi katastrofa za SDP da Becirovic dodje na celo SDP-a.. to bi bila ruka spasa za SDA.