Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tokio na aparatima
AHAHAHAAAHAH
Cestitike Konjicu ako se treba cestitati. Mnogo manje sredine su odavno postale grad zasto ne bi i nas lijepi Konjic? Pozdrav iz Sarajeva za nasu raju
Kad mogu Laktasi, vala moze onda i Konjic, da jbe rak raka
Zuko Džumhur je davno reka za rodni Konjic,...manjeg grada,a većeg smrada...
A ša ćemo sa Ševaš njivama? Kada one dolaze na red?
Odmah poslije Donje Pripizdine.
Jos niste ustikolinu proglasili…
Nikšić budući velegradonačelnik! Yess
Bravo, i Zavidovići postali grad prije mjesec dana i evo pogoni IP Krivaja počinju sa radom. za početak će raditi 10 000 hiljada radnika, odnosno pola prijeratne uposlenosti, pa ide uskoro otvaranje bioskopa, pa hotela, pa željezničke i autobuske stanice, natalitet već mjesec dana u strahovitom porastu, a većina dijaspore koja je došla za Uskrs-Vaskrs ili Bajram u Zavideoviće neće da se vrati u dijasporu.
Imaju najljepse zene
Opcina je opcina i to nema veze sa gradom. Konjic je bio grad za vrijeme bivse drzave i to je jedino bitno a ovu sadasnju nakaradu i bijedu od drzave nije potrebno komentarisati.
Sto bi rekao Bakir JA,I......sve sami dupelizci nacelniku,iz supka mu vire... Konjic divni GRADE sta ti papci rade...
A de niste trebali 😂😂😂
Party in the city where the heat is on All night, on the Boračko jezero till the break of dawn "Welcome to Konjic" "Bienvenidos a Konjic"
Sto se furate na Laktasi city