Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako onda moze "hrvatsko" kazalište? Može sve što ti narede iz centrale, ali tamo gdje Bošnjaci nešto žele, to nije moguće. Naravno, nisi ti kriv što Bošnjaci sve ove godine daju povjerenje poltronima i izdajicama, to im se vraća kao bumerang.
Reko je vjerske zajednice znaci ni katolicka ni muslimanska sta ti tu nije jasno, ionako mostaru treba trg
Ima istočna strana tamo pravite što god vas volja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Marić = SDA = izdaja !!!
Jeste li vi gledali clip gdje ovaj kordic j*be antoniju cerkez ???
Sta kaze struka za onaj krst na brdu? Jeste li pitali struku?
Kad se dizao veliki krst i katedrala koja dominira nad Mostarom Hrvati tad nisu tražili dozvolu drugi . A sad im smeta islamski centar. Za ovu situaciju su krivi SDP i NS sad bi bio bošnjak gradonačelnik da oni nisu bili suzdržani pri izboru istog.
Centar grada treba da nosi duh zajednistava, da je moderan i oslobodjen vjerskog tereta.
Dobro Kordicu, a sta je sa ostalih 17 zahtjeva Medzlisa IZ Mostar, dozvola za dzamiju na Mazoljicama, u Sjevernom logoru, cijeoanje parcele iznad autobuske stanice??? Ljudi godinamz cekaju odgovor na zahtjeve? Bosnjaci u Mostaru trebaju imati samo jednog kandidata za gradonacelnika. Vakat je.
Neka Bosnjaci prvo groblja potrimerišu i malo urede postojeće džamije.. Najlakse je izgraditi pa zatim držat plisnavo...
Najjaca koalicija koja traje 30 godina i vlada Mostarom i HNK. Smetljari teški, pogotovo Marić.
Zato ćemo mi izvršiti pritisak... Tako što ćemo progurati Vukoju. Pa da... Čović se popravio, novi Čović, samo spomenike po logorima gradi, brani gradnju džamija, zatvara postojeće. Dobar neki čovjek. Evo, ide i ustavni sud. I kriva je SDA!
SDA i HDZ čmarovi. Ovi prvi bi se naguzili za marku a ovi drugi su zlobne hinje kakve dunjaluk nikad vidio nije.