Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salema Marica zvanog Hurda tzv predstavnik Bosnjaka u Mostaru,ne voli 99/ Bosnjaka...E to kakvo govno od covjeka predstavlja jedan narod a taj narod ga i ne voli..E pitanje je kakoo on uvijek bude "izabran" ?!? "Nije vazno ko glasa,nego ko broji glasove"
Gradska uprava nije bila u stanju da nagradi plivacicu sa par tisuca KM, a najbolji promoter Mostara i Hercegovine je u zadnjih 10-20 godina. Sramite se.
Jad i cemer
Sredi partizansko groblje, magarac jedan. Postavi rasvjetu i kamere, dosta je Uzepeovskog orgijanja!!
Zasto bi se mi slozili i oko cega kad politicke bitke garantuju vise glasaca. Biti ponovo izglasan na svoju poziciju je onakvima vaznije od naroda i drzave. Mi smo se toliko podijelili da vise ne znamo raditi zajedno.
I nedozvoljavat politikanstvo je u neku ruku politikanstvo…
Šta radi Baralija sad
Bravo gradonačelniče! Ne dopustite da od Mostara opet stvaraju grad bezakonja i grad slučaj
Bravo Mario. Za sad si za Grad uradio jako mnogo. Kad bi svi političari barem upola bilo kao Mario svima bi nam bilo bolje. Nema politički poena.bravo
Tako je gradonacelnice Kordicu
ljubi te irma borka i komplet trojka sarajevska
Šta uopšte znači riječ politikanstvo ?