Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolnica 20 hiljada , Dom Zdravlja 15 hiljada , Policija 10-15 hiljada , Drzavne ustanove 20 hiljada , Aerodrom 20 hiljada , ovo vise nije ni tajna , zato i bjezimo iz nase drage BiH :)
Ima i onih sitnih uhljeba, to su one kifle, sitne prodane duse
@VodaIzBunara Koliko je stotina hiljada uzeo onaj tkz doktor selmović brat od onog vlanika kafane Igman na Ilidži da zaposli u bolnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel i sad cijena 20.000 KM poso u Drzavnoj firmi(elektro-privreda,telekom), imo ne imo strucnost. Pitam za jarana znali ko!??
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke pudlice i dilere...
JA, I ?
radil u Opčinskom sudo još onaj Omanović, što javno na FB-u poziva na šeriat ? ako on radi u Sudu, taj sud slobodno pomnožite sa nulom.
Zašto je klix ovu informaciju prišutio? https://www.haber.ba/vijesti/politika/841111-mjesecima-je-sutio-denis-zvizdic-konacno-odgovorio-na-pitanje-da-li-nakon-svega-napusta-sda
SDA mafija! 😡😡😡
Gradjanska drzava i institucije gradjana. Dokidanje partiokratije i sprecavanje zarobljavanja drzave od strane korumpiranih partija
Ima ih i koji za sendvic pisu hvalospjeve o Sebiji i Zeljki Komsicu.
Najrazvijenija grana ekonomije.
i opet glasamo za iste ahahahahahahha pa sta da onda trazimo ili da se bunimo...
klix da prestane sa reketiranjem firmi u sa
Zahvaliti politicarima,nacionalnim strankama i njihovim dupeliscima iz razlicitih bransi i sektora.Bravo BiH,moze li se nize pasti...
Da vam brat nesto kaze ovako iskreno. Sto se tice novcanih korupcija to ste u oravu vi sto pisete po komentarima. Eh sad ima ova druga korupcija u skolama gdje se desilo da je jedna ucenica na polugodistu prisla 2 iz fizike a na kraju 4, nije imala ni jednu 5 ili 4 sve dvice, trice i jedinice. Ako vas zanima to je Treca gimnazija Sarajevo
Kako može biti gore kada su Tegeltija i Ružica Jukić napustili VSTV? Šuplja priča
Jbg, i ljudi su sve gladniji.
Gledam maloprije onu Biscevic Tokic. Kaki bi je rado po guzi izdegenecio. Pa ponasa se kao da smo svi mi hajvani da nismo skontali ko su SDA i ona licno. Od Seke ne smiju prnuti.
postoji sasvim jednostavno rjesenje, Zakon o porijeklu imovine