Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nećeš pokrenutii vitalni nacionalni interes kao i za Pelješki most?😂😂😂😂
Treba sad Sefik uloziti veto
jbg pravi seoski obicaj, napravi wc uz ogradu sa komsijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj bi u normalnoj državi mogao dogurati najviše do revizora u gradskom saobraćaju.
Obavezno uloziti veto na vitalni nacionalni interes na ovaj pokusaj Srba da zabrani Hrvatskoj da odlaze otpad na svojoj teritoriji.
Bosnjaci obavezno uloziti veto za vitalni nacionalni interes na ovaj pokusaj Srba da zabrani Hrvatskoj da odlaze otpad na svojoj teritoriji.
Pa, ovaj ko da nije loš! Đe ga prije ne imenivaše, nebi bilo ni Pelješkog mosta.
SVI VI KOJI NE.PODRZAVATE BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA DOK SE OVA STVAR NE RIJESI....DABOGDA VAM NUKLEARNI OTPAD DOSAO U VASU AVLIJU
Vratiti istom mjerom. Samo tako druga strana ce poceti da naspostuje..
košarac je obična dvorska luda, a arbitraža nije sud.
Tresla se gora rodio se miš. Napraviče Rvati šta hoče i kad hoče. Bosna je rasturena selendra koja moze samo puškom da se brani. Diplomatije i politik
Svi su nam utadili sve sto su htjeli. DEJTON, SUTORINA, PELJEŠAČKI MOST, IMOVINA, GRANICE!! sve ovo smo prodali mi lično jer smo pustili. Nemojte samo na političare. Sve je do nas!
@Sirr naravno da moze hrvatska graditi na svom dijelu, ali se ona mora drzati nekih pravila.Zamisli da BiH pocne odlagati svoje smece na svojoj granici, pred vratima hrvatske. Dodik je covjek koji kratkotrajno razmislja o svemu, cemu se onda nadati.Sad kad se radi njih licno, tesko je nesto zaustaviti.Kad se donose zakoni, a niko nije protiv, ti zakoni su na snazi, a mali ljudi nisu svjesni sta im se sve u buducnosti moze desiti.Svi snose licno odgovornost.
Isto kao i za Peljeski most, nek prave sta hoce
Sad ce tvoj Dodik pokrenut vitalni nacionalni interes, bagro chetnicka
BiH nema jake institute, decenijama nije ulagala u okolišnu nauku, a za bilo kakve sporove tražiće se naučna podloga domaćih istraživača i nauke!
Pun si bio kritika prema drugima koji su uspjeli napraviti reda tu gdje ti sefujes.Vidit cemo sad tebe kako si "sposoban" na tom mjestu gdje si glavni kriticar bio..Nego,naj-gore od svega je sto sad ce te imati izgovor corona ovo- corona ono,corona je kriva ce bit naj vise izgovorena recdnica u buducnosti garant!
POZIVAM CIJELU BOSNU I HERCEGOVINU NA BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA DAK SE NE RIJESI OVAJ PROBLEM....BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA
NE!
u čemu je problem,hrvatska zemlja i imaju pravo graditi šta hoće na njoj....tako reče nedavno i Mile Dodik povodom pelješkog mosta,dakle,sikter sad
@Sirr upravo tako
@Sirr da je gradi tebi iznad glave vjerovatno bih se bunio...ovako samo neka nije kod moje kuce
Sefik ulozi veto, samo u paketu rjesavati probleme i peljesacki i ovaj