Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se da su prije 2 godine gorile sume u BiH. Dodik nije htjeo da potpise, pa sve izgorilo.
Ima NATO njih zamolite
Nije htio da potpise za helikoptere OS. Trebao je tada krivicno odgovarati zbog nesavjesnog rada u sluzbi i nanesene stete
Ništa tu nije nejasno..sve je kristalno jasno
Mucka neka
OVO I OVAKVE DJELA, KOJA SU JASNA I RADE SE SA NAMJEROM I PROIZVODE VELIKU ŠTETU MORA TUŽILAŠTVO ODMA SPROVESTI I POHAPSITI. IMAMO NAŠE HELIKOPTERE A ON NAMJERNO TRAŽI DRUGE.
Kako da ne hocete li i muzičku zelju.
PA ŠTA JE PROBLEM PA IMATE HELIKOPTERSKI SERVIS ČEMU ON SLUŽI!
Klošarac, previse ima eventualnog u tvom zahtjevu. Kud bas u lo sezone pozara da se radi redovnk servis, ko vas ne zna.... Imas OS BIH zovi u pomoc, i to treba razmisliti kao i Dodik pa ne odobriti.
Ne trebaju nam oni
Ovo je čisto omalovažavanje Oružanih Snaga BiH kao i provokacija.
Hoce da pokazu da je BiH nesposobna, iako imamo sve potrebne kapacitete. Ovo se ne smije odobriti, sve dok nasi helikopteri OS BiH stoje neiskoristeni.
Nece da moze klosarac
Nesmi se popustati ni milimetra
Nije država tvoja bivša žena ,da je maltretiraš i preskačeš
Ako ovdje trojka popusti i svjesno prekrsi zakone i procedure...
husejina!!!!@ kako je ovo divan komentar!!nema potrebe nista dodati!!
Bolji su Ruski pa njih zovite
Jedini izlaz je referendum jedna drzava jedan predcednik bez entiteta i kantona sta se ceka moj narode vrijeme je da se ovo zlo zaustavi