Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bude malinar nabjavljivao doci ce mobiteli Huawey umjesto helikoptera Huey.
Pis pauza ujkoo
šuti da nebude nabavljač trojka oni su bili naumili jedan civilni platiti koliko evo četir vojna koštaju...mislili se gavrilo i ekipa opariti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Firma Soko u Mostaru proizvodila helikoptere Gazele i vojne avione (orao, jastreb, galeb). Znaju li to ovi koji se dive današnjoj BIH ili oni koji su rođeni zadnjih 28g?! Znaju li oni šgta je sve BIH stvarala i šta su sve poslijeratni bh političari pokrali i uništili?! I sada treba da se divimo polovnoj robi kupljenoj na kredit?!
Nije BiH ništa stvarala. Stvarala Jugoslavija i koministički sistem koji jedino donosi napredak na ovim prostorima. Nije demokratija za divljake.
@MrGreen0408 Tvoje neznanje graniči sa ludošću!!! Juga je bila najmanje komunistička, jer Broz je ˙48.g. odhebao Staljina. Nazad u školu, gradivo 2. ili 3.razreda nisi savladao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad neka Kanton Sarajevo ugovori još četiri za tih famoznih 40 milona $.
nama se uvaljuju ovi otpaci stare tehnologije kao donacije.. vrlo jednostavno.. stari su i dotrajali.. skuplja tevsija nego pita.. isto sto su nam uvalili one vojne hamere.. skupi za održavanje i nepotrebni za naše potrebe..
Preko maline?
HEBEM TI DRŽAVU KOJA OPOREZUJE SVOJU VOJSKU, SPORT - ALI NE I VJERSKE ZAJEDNICE
Koji ce nam, kad opet Dodik mora dat saglasnost za upotrebu?
Čemu kupovina kad se nema para za servis?
sta ce nama to kad budu parkirani dok pozari spaljuju hercegovinu, bacene pare
da hoce doce bar pola od broja tekstova koje ste objavili o njima, kad ce onih 500 000 fajzera od Amerika krajem juna sto su trebale doci
A šta kaže Radončić, jesu li skupi i treba li to nama?
predsjednik srbije Turcic kaze da ima bolje samo sto mu je manji
Huey je 50 godina stara mašina...
Mile, odma jedan rezerviši
Umaći Poljine, Mostar, Laktaši. A kome ide četvrti ?
Znaći*
Nekom black hawk gratis, nekom istrosena roba spremna za remont
Zanimljivo ! Ako je istina da Dodik nije dao saglasnost za uporrebu helikoptera ovog ljeta za gasenje pozara, sta cemo i kad dobijemo te helikoptere kad ce opet biti sporna Dodikova saglasnost.