Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevno 15 clanaka minimalno o Dodiku, je*o vas on u guzicu vise dosadnu zatucanu....
Cucni sakrij se u pijesak, okreni glavu ne misli na problem pa ce nestati, ti razmisljas ko Bakir... nema bjezanja od problema, ovo je ko sah Dodik je povukao 4 poteza a bakir i dalje gleda tablu
Sve dok se ne uvedu sankcije koje ce narod pogoditi on ce imati vecinu svojih šator glasaca. To je tek neki rezultat, ovako nista..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konačno nema više Angele Merkel, najvećeg zaštitnika Vučića
Good cop bad cop, pa to su ameri izmislili!
Jel znate koliko nas zabole za EU? U Srbiji 88% je protiv Evropske Unije i verovatno jedna od stvari koja bi oborila Vučića je ulazak u EU/NATO zato što bi imao narod sa sve navijača na ulici. I niko nam neće udariti sankcije zato što ovde imaju intres, a i da hoće Srbija ima tradicionalne veze sa zemljama trećeg sveta plus Kina i Rusija. Možemo sve izvoziti u Kinu, a ove prevarante poslati u tri lepe.
Opet kradete tekstove
Bože sačuvaj komentara. Gospodo draga koji komentarišete susjednu Srbiju, koliko Vas je dobilo vakcinu u toj istoj Srbiji?? Licemjeri!! Usput, ja nisam išao u Srbiju na bocu! Sramota. Džaba vam Senad trubi svako malo da Balkan funk. po principu spojenih posuda.. cccc. Tačno sam trebo otic 92. odavde, a ja ostadoh-dobrovoljac, racku, palac...
Zasto nije objavljeno otvoreno pismo gospodina Semsudina Mehmedovica ("Priprema se prljavi plan prema BiH, u zemlji samo što nije planulo") i intervju koji je gospodin Haris Silajzic dao agenciji Anadolija ("Postoji namjera da se izvrši kompenzacija RS za Kosovo")?
Svim mojim dobrim konstutivnim komšijama kojima je ovaj dan bitan, želim sretan Dan zaljubljenih i komšinicama naravno. Ako ima neka dama za intimno druženje nek se javi; samo neozbiljne, molim! Šifra: povuci, a malo ga i potegni.. 🤣🤣🤣
Ključ svih problema na Balkanu je u Srbiji...
Nek idu u p.m. obojica. Obojicu kazniti sankcijama zbog pokušaja rušenja BiH.
ko njih nije pročitao
Juce lik Hadzidedic objasnio da je sve otislo u mp3 i da svijet danas funkcionise na principu interesa i koristi, a ne na principu pravde i zakona. Sto prije bosanci to skontaju, prije ce se osvijestiti i poceti sami da brane i grade svoju zemlju. Tacka.
i vrijeme je bilo.
pozorište u kuči...
E moje glupe bošnje,nikad se vi nećete opametiti,zaobiđite srbe i srbiju i bavite se vašim rezervatom od 23% dok još niste svi postali dijaspora
Vakat bi bio da se i stara dama Evropa konačno udari u glavu i da skonta koliko je sati. Vučić blefira i igra duplu igru.