Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli kolko je rusija propala pa saraduje sa papkom iz laktasa ahahahahahahahahha
jel dogovorio nižu cjenu plina? pusti šuplje
Iskreno, mozda utakmica i nije losa ideja. Previse smo mi mali da se inatimo i glumimo svjetske policajce, treba kao Tito balansirati izmedju istoka i zapada i gledati svoju korist.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Blizi vam se kraj!
Iskreno, mozda utakmica i nije losa ideja. Previse smo mi mali da se inatimo i glumimo svjetske policajce, treba kao Tito balansirati izmedju istoka i zapada i gledati svoju korist.
Ako iko zavali RS to ce biti Dodaa. Zamisli etiketiranja kad se protiviš cijelom svijetu.
Lijepo je vidjeti da Dodik izgovara - Nadam se utakmici Bosne i Hercegovine da Rusijom. Ne znam zašto pjene ljudi...
Dodik sa slusalicama kod Putina? Pa on nije padao samo is srpskohrvatskog nego i iz ruskog!
Dodikova posjeta Putinu je samo za ne upućene predizborni trik, a u stvari je nešto sasvim gore i dublje. Putin je vidio da je Ukrajina tvrd orah, pretpostaviti je da mu sad treba neko novo žarište, a Dodik mu duguje neke pare- usluge. Opet sa druge strane i Dodiku treba podrška za izbore i tako po staroj da se drvo na drvo oslanja, biće svašta... Treba sačuvati živce!
Sastav Repk Na golu Gorica Bekovi Hamdo i Ferid Radeljas Napocetku Rusi Razvaljuju Goricu i dolazi Rade Paprica i i gol za Zelju Ulljece Hatunic I opet razvaljje Goricu
Kako sad Dodik za čudo priznaje Nogometnu reprezentaciju BiH
Šuplja...
Medo, prije će južni i sjeverni pol zamijeniti mjesta, negoli se ta utakmica odigra. Doduše, postoji teoretska mogućnost da se i odigra, ali će u timu biti igrači koje ni mi ne poznajemo, a kamoli Rusi...hahaha.... bez obzira na to, Čolpa, pozdravi ženu.
Desno: velki ÇOJEK, mala persona. Lijevo: mali ÇOJEK, još manja persona.
Kooji seljacina
Naši ljudi su obezbijedili utakmicu, znaci u savezu su Dodikovi plačenici, savez treba rastjerati.
E utakmicu igrati neces
Pa kakva utakmica dragi Dodi rece ti da Bosna i Hercegovina nije tvoja drzava dakle nije ni reprezentacija?!
A nije ovo tacno, nemojte duse grijesiti. Bosnjaci su vazali i snishodljivi, ovo je neki nesporazum. A i utakmica, koja Bosna i Hercegovina, koji bakraci, pa ni to ne postoji
Sad ce mu i Milanovic jos doci i moze zaoruziti inozemstvo…. Putko i ti si pao .urcj za uši…